Kombinirani uređaj AL-KO BF 5002-R I

Broj. art.:: 127470 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Multifunkcionalni uređaj, može se kombinirati sa strižnom kosom, prednjim kosištem za malčiranje, frezom, valjkom za metenje i daskom za čišćenje snijega, itd.
  • Jaki, pouzdani 2,74-kW-Briggs&Stratton-motor
  • Široke gume za optimalno prianjanje i sigurno kretanje
  • Vožnja unaprijed i unatrag podesiva na ručki
  • Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja

Svestrani višenamjenski multitalent: pomoću 6 izmjenjivih dodataka se kombinirani uređaj BF 5002-R I vrlo jednostavno može prenamijeniti za različite poslove u kući, u vrti i na drugim slobodnim površinama. U uobičajenoj kvaliteti solo® by AL-KO.


Kombinirani uređaj BF 5002-R I (osnovni uređaj): 6 u 1 multitalent za poslove oko kuće, u vrtu i na slobodnim površinama.

Kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002 R I je jedan vrlo moćan osnovni uređaj i po želji se može prenamijeniti za 6 različitih zadataka. Bilo kao strižna kosilica za njegu vrta i dobivanje krmne trave, kao valjak za metenje za čišćenje dvorišta i cesta ili kao kompaktni čistač snijega – sa samo nekoliko jednostavnih koraka možete opremiti sve ovaj multitalent sa odgovarajućim dodatkom i odraditi posao učinkovito i bez imalo napora.
Velika snaga motora, izmjenjivi pogon kotača s mogućnosti vožnje naprijed i nazad te široke gume za optimalno prianjanje garantiraju Vam jednostavno, sigurno i ergonomsko upravljanje jednoosnog uređaja čak i na neravnom terenu, neravnim livadama i na teško pristupačnim padinama.
Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja omogućuje jednostavan rad i jednostavno upravljanje čak i u uskim, vijugavim dvorištima, na rubovima livade i polja.
Pogon za priključne uređaje kao što su strižna kosa, kosilica s prednjim kosištem, motokultivator itd. (nastavni dijelovi nisu uključeni u sadržaj paketa) se mogu zasebno uključiti i isključiti – zbog Vaše sigurnosti na radu.
To čini ovaj kombinirajući uređaj pouzdanim i svestranim pomoćnikom za svakog vlasnika kuće i vrta koji želi obaviti sve zadatke oko svog imanja sa samo jednim uređajem. A ovisno o veličini površine je i povoljna alternativa za traktorsku kosilicu.


Tehnički detalji za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I (Grundgerät):

S 2,74 kW snažnim 163 ccm benzinskim motorom Briggs&Stratton je ovaj kombiniran uređaj dobro opremljen za obavljanje širokog spektra zadataka na učinkovit način, štedi vrijeme i zu vrlo malo napora. Mjenjač radi pomoću nauljenog pužnog kola i na taj način osigurava dug radni vijek.
Pogon kotača sa mogućnosti vožnje naprijed/natrag (2,2/1,1 km/h) osigurava ravnomjeran rad i brz prolazak po svakom terenu, povećava sigurnost tijekom rada te čini uređaj vrlo okretnim. Pritom se visinski prilagodljiva ručka s prigušenjem vibracija individualno može prilagoditi korisniku uređaja te se može zakretati do 180° za manevriranje u teškim uvjetima.
Osnova za precizno i neumorno korištenje ovog moćnog uređaja je već postavljena u samom dizajnu: kratko jednoosno vozilo s širokim gumama za optimalno prianjanje osigurava primjerenu udaljenost od tla. I na padinama do ca. 20° kod visoke trave i divljeg gustiša možete proći učinkovito i jednostavno.
Neograničena uporaba – 6 uređaja u jednom: Osnovni uređaj s pravim dodatkom možete u bilo kojem trenutku pretvoriti u uređaj koji želite. Pomoću 87 cm široke strižne kose (br. art. 110494) Vaš uređaj postaje strižna kosilica za površine do 2000 m² – sa zasebnim pogonom za rezanje koji se može isključiti i uključiti. Prednje kosište za malčiranje se koristi za čistu košnju livada, freza (br. art. 110495) se koristi za rahljenje zemlje i pripremu za sijanje. Plug zagrtač (br. art. 110742) je pravi alat za sadnju krumpira i voćaka. Valjak za čišćenje (br. art. 110605) se koristi za čišćenje ulica, dvorišta i drugih površina a zimi ćete uređaj pomoću daske za snijeg (br. art. 113267) i lanaca za snijeg (br. art. 112183) imati pouzdanu pomoć!
Napomena: Navodi o površinama za košnju se mogu razlikovati ovisno o prirodi materijala za košnju (visina trave, gustoća, stupanj vlažnosti, itd.).


Gdje mogu kupiti kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I (osnovni uređaj) i dodatke

Kombinirani uređaj (osnovni uređaj) solo® by AL-KO BF 5002-R I možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. S 6 dodatnih koji se mogu naručiti zasebno, snažnim pogonom, dobrim upravljivosti i udobnom opremom pogodan je za gotovo sve radove poput košnje i čišćenja oko kuće, u vrti i na otvorenim površinama.


Naše prednosti za Vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > dalje

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127470
EAN 4003718058635
Neto težina u kg 45 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO

Handle system

Podesiva ručka DA

Traction System

Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag

Engine

Motor ccm 163
Motor o/min 3200
Snaga kW 2.74 KW
Model motora B&S Series 675EXi
broj cilindara 1

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.22MB)
Preuzmi (2.04MB)
Br. art.: 110494 Opet raspoloživo od 24.05.2024
439,00 EUR
Br. art.: 110742 Opet raspoloživo od 24.05.2024
119,00 EUR
Br. art.: 113875 Raspoloživo
33,00 EUR
Br. art.: 113807 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 112901 Raspoloživo
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.