Kombinirani uređaj AL-KO BF 5002-R I

Broj. art.:: 127470
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Multifunkcionalni uređaj, može se kombinirati sa strižnom kosom, prednjim kosištem za malčiranje, frezom, valjkom za metenje i daskom za čišćenje snijega, itd.
  • Jaki, pouzdani 2,74-kW-Briggs&Stratton-motor
  • Široke gume za optimalno prianjanje i sigurno kretanje
  • Vožnja unaprijed i unatrag podesiva na ručki
  • Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja

Svestrani višenamjenski multitalent: pomoću 6 izmjenjivih dodataka se kombinirani uređaj BF 5002-R I vrlo jednostavno može prenamijeniti za različite poslove u kući, u vrti i na drugim slobodnim površinama. U uobičajenoj kvaliteti solo® by AL-KO.


Kombinirani uređaj BF 5002-R I (osnovni uređaj): 6 u 1 multitalent za poslove oko kuće, u vrtu i na slobodnim površinama.

Kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002 R I je jedan vrlo moćan osnovni uređaj i po želji se može prenamijeniti za 6 različitih zadataka. Bilo kao strižna kosilica za njegu vrta i dobivanje krmne trave, kao valjak za metenje za čišćenje dvorišta i cesta ili kao kompaktni čistač snijega – sa samo nekoliko jednostavnih koraka možete opremiti sve ovaj multitalent sa odgovarajućim dodatkom i odraditi posao učinkovito i bez imalo napora.
Velika snaga motora, izmjenjivi pogon kotača s mogućnosti vožnje naprijed i nazad te široke gume za optimalno prianjanje garantiraju Vam jednostavno, sigurno i ergonomsko upravljanje jednoosnog uređaja čak i na neravnom terenu, neravnim livadama i na teško pristupačnim padinama.
Visinski prilagodljiva ručka sa mogućnosti zakretanja omogućuje jednostavan rad i jednostavno upravljanje čak i u uskim, vijugavim dvorištima, na rubovima livade i polja.
Pogon za priključne uređaje kao što su strižna kosa, kosilica s prednjim kosištem, motokultivator itd. (nastavni dijelovi nisu uključeni u sadržaj paketa) se mogu zasebno uključiti i isključiti – zbog Vaše sigurnosti na radu.
To čini ovaj kombinirajući uređaj pouzdanim i svestranim pomoćnikom za svakog vlasnika kuće i vrta koji želi obaviti sve zadatke oko svog imanja sa samo jednim uređajem. A ovisno o veličini površine je i povoljna alternativa za traktorsku kosilicu.


Tehnički detalji za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I (Grundgerät):

S 2,74 kW snažnim 163 ccm benzinskim motorom Briggs&Stratton je ovaj kombiniran uređaj dobro opremljen za obavljanje širokog spektra zadataka na učinkovit način, štedi vrijeme i zu vrlo malo napora. Mjenjač radi pomoću nauljenog pužnog kola i na taj način osigurava dug radni vijek.
Pogon kotača sa mogućnosti vožnje naprijed/natrag (2,2/1,1 km/h) osigurava ravnomjeran rad i brz prolazak po svakom terenu, povećava sigurnost tijekom rada te čini uređaj vrlo okretnim. Pritom se visinski prilagodljiva ručka s prigušenjem vibracija individualno može prilagoditi korisniku uređaja te se može zakretati do 180° za manevriranje u teškim uvjetima.
Osnova za precizno i neumorno korištenje ovog moćnog uređaja je već postavljena u samom dizajnu: kratko jednoosno vozilo s širokim gumama za optimalno prianjanje osigurava primjerenu udaljenost od tla. I na padinama do ca. 20° kod visoke trave i divljeg gustiša možete proći učinkovito i jednostavno.
Neograničena uporaba – 6 uređaja u jednom: Osnovni uređaj s pravim dodatkom možete u bilo kojem trenutku pretvoriti u uređaj koji želite. Pomoću 87 cm široke strižne kose (br. art. 110494) Vaš uređaj postaje strižna kosilica za površine do 2000 m² – sa zasebnim pogonom za rezanje koji se može isključiti i uključiti. Prednje kosište za malčiranje se koristi za čistu košnju livada, freza (br. art. 110495) se koristi za rahljenje zemlje i pripremu za sijanje. Plug zagrtač (br. art. 110742) je pravi alat za sadnju krumpira i voćaka. Valjak za čišćenje (br. art. 110605) se koristi za čišćenje ulica, dvorišta i drugih površina a zimi ćete uređaj pomoću daske za snijeg (br. art. 113267) i lanaca za snijeg (br. art. 112183) imati pouzdanu pomoć!
Napomena: Navodi o površinama za košnju se mogu razlikovati ovisno o prirodi materijala za košnju (visina trave, gustoća, stupanj vlažnosti, itd.).


Gdje mogu kupiti kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R I (osnovni uređaj) i dodatke

Kombinirani uređaj (osnovni uređaj) solo® by AL-KO BF 5002-R I možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. S 6 dodatnih koji se mogu naručiti zasebno, snažnim pogonom, dobrim upravljivosti i udobnom opremom pogodan je za gotovo sve radove poput košnje i čišćenja oko kuće, u vrti i na otvorenim površinama.


Naše prednosti za Vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > dalje

Vaše prednosti

Strižna kosa CB 870

Strižna kosa CB 870

Košnja s dva noža, 4-struko vođenje noževa, mirniji rad s malo vibracija. S visinski podesivim elementima za održavanje razmaka.

Prednje kosište za malčiranje

Prednje kosište za malčiranje

Stabilno kućište za košnju od čeličnog lima, oblik kućišta s efektom malčiranja. Ugrađena kočnica noža. Klizaljke s 3 podesive visine.

Freza CF 500

Freza CF 500

S 4 zvjezdasta noža i pogonom s klinastim remenom. Freza: broj okretaja 275 o/min. Podesiva dubina frezanja. Prikladna za lagana tla.

Vadilica krumpira

Vadilica krumpira

komplet s adapterom za montažu

Valjak za metenje KW 1050

Valjak za metenje KW 1050

Okretni valjak za metenje bez prihvatne posude. Mogućnost podešavanja strana pomoću segmentne ploče. Vodeći kotači podesive visine. Dvodijelni valjak za metenje s polipropilenskim četkama, Ø 300 mm.

Tehnički podatci

Model motora B&S Series 675EXi
Motor ccm 163
Snaga kW 2.74 KW
Motor o/min 3200
Neto težina u kg 45 KG
Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag
broj cilindara 1
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 80.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro
Upute za uporabu Preuzmi (2.94MB)
Preuzmi (4.18MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.