Kraljevska klasa njege travnjaka

S AL-KO traktorskim kosilicama možete doživjeti vrlo posebno iskustvo njege travnjaka. Dopustite da vas uvjere naši moćni strojevi. S provjerenim 4-taktnim motorima i radnom širinom do 125 cm, nudimo pravi radni stroj za sve potrebe. Osjetit ćete kako je ugodno kositi čim sjednete za volan. Možete se potpuno osloniti na sigurnost AL-KO traktorske kosilice i doživjeti čistu radost dok kružite vrtom. Jednostavno okrenite ključ i nagazite gas. Široke gume, sportski upravljač te pedale za vožnju naprijed i natrag jedna pored druge veoma podsjećaju na iskustvo vožnje automobila. Krenite u novu dimenziju košenja travnjaka s traktorima za travnjake koje su osmislili AL-KO inženjeri i proizveli u našoj austrijskoj tvornici.

Više informacija >

Filter proizvodaPronađeno 23 proizvoda
Br. art.: 127487 Opet raspoloživo od 16.07.2024
2.199,00 EUR
Br. art.: 127709 Opet raspoloživo od 16.07.2024
5.799,00 EUR
Br. art.: 127689 Opet raspoloživo od 16.07.2024
3.299,00 EUR
Br. art.: 127486 Opet raspoloživo od 16.07.2024
1.949,00 EUR
Br. art.: 127711 Opet raspoloživo od 16.07.2024
5.999,00 EUR
Br. art.: 123013 Male količine
2.599,00 EUR
Br. art.: 123014 Male količine
2.999,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Traktorske kosilice | AL-KO kosište

Kosište

Kosište sa kugličnim ležajevima prigušenih vibracija. Idealno za košnju blizu rubova. Na nekim modelima opcionalna mogućnost pregradnje na funkciju malčiranja.

Traktorske kosilice | AL-KO Ergonomska pozicija sjedenja

Udoban rad

Duboki oslonac za noge, ergonomski radni položaj i prostrani prostor za noge omogućuju udobnu košnju bez umaranja čak i tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Traktorske kosilice | AL-KO Široke gume

Široke gume za optimalno priajanje

Široke gume AL-KO traktorskih kosilica i ridera omogućuju optimalnu vožnju čak i na teškim terenima, te ne ostavljaju tragove u vrtu.

Traktorske kosilice| AL-KO podešavanje radne visine

Jednostavno podešavanje radne visine

Zahvaljujući centralnom podešavanju visine u trenu možete postići savršene rezultate rezanja. Pomoću ručice možete na vrlo jednostavan način podesiti željenu visinu rezanja.

Traktorske kosilice | AL-KO pražnjenje košare za travu

Velika košara za travu

Zvučni signal označava kada je košara puna. Košara se zatim prazni pomoću teleskopske ručke ili pritiskom na gumb.

Traktorske kosilice | AL-KO Jednostavno upravljanje

Jednostavno korištenje

Svi upravljački elementi naših trakotrskih kosilica i ridera postavljeni su tako da se njima može optimalno upravljati s vozačevog sjedala. Zahvaljujući preglednom elektroničkom zaslonu na nekim modelima uvijek možete provjeriti radne sate, razinu napunjenosti baterije, napunjenost spremnika ili relevantne sigurnosne funkcije.

Traktorske kosilice | AL-KO Hidrostatski pogon s paralelnim pedalama

Nožni hidrostatski pogon

Za bolje iskustvo vožnje čak i u najtežim situacijama. Pedale za naprijed i nazad na traktorskim kosilicama solo® by AL-KO nalaze se jedna pored druge.

Traktorske kosilice | AL-KO zrakom hlađeni motor

Pouzdana snaga

Snažni motor osigurava učinkovit i brz rad na velikim površinama. U mnoge traktorske kosilice ugrađujemo visokokvalitetne zračno hlađene Briggs & Stratton Intek motore. Izuzetno su izdržljivi i pouzdani. I to u svakodnevnom i zahtijevnom radu.

Traktorske kosilice | AL-KO Patentirani mehanizam slobodnog kotača

Patentirana jednosmjerna mehanika za zaštitu prijenosnika

Zahvaljujući posebnoj mehanici na našim traktorima, papučica gasa isključena je prilikom kočenja. To štiti prijenosnik i produžuje vijek trajanja.

Patentierter Freilaufmechanismus | AL-KO Dugovječni okvir proizveden u Austriji

Patentirani okvir

Izdržljivi i robusni okviri AL-KO traktorskih kosilica proizvode se u našoj austrijskoj tvornici.

Traktorske kosilice | AL-KO jednostavna izmjena kosišta

Jedostavna demontaža kosišta

Kosište možete izvaditi u nekoliko minuta - idelano za čišćenje, zamjenu noževa ili pregradnju na AL-KO kosište za visoku travu.

Traktorske kosilice | AL-KO traktorska kosilica sa snježnom daskom za čišćenje snijega

Multitalent

Sa snježnom daskom AL-KO traktorsku kosilicu možete koristiti i za čišćenje snijega zimi. Otkrijte ostalu opsežnu dodatnu opremu za traktore.

Dopustite da vas inspiriramo

Traktorske kosilice | AL-KO traktorska kosilica u radu

Korisni savjeti

U usporedbi s automobilom premium klase, AL-KO traktorske kosilice nude najveću udobnost i kvalitetu, te maksimalnu udobnost vožnje čak i na teškim terenima.

Široki asortiman nudi pravi uređaj za svakoga. Od radne širine između 92 cm do 125 cm, kod ridera čak od 62 cm, s 1 ili 2 cilindra, a sve to uz široku paletu opreme.

| Moćni 4-taktni motori
| Velike košare za travu koje se lako prazne - sa zvučnim signalom razine punjenja
|
Duboki oslonac i puno prostora za noge
| Široke gume koje ne oštećuju travu
|
Vanjski otvor spremnika za gorivo
| Pedale za naprijed i natrag smještene jedna pored druge

AL-KO rideri i traktorske kosilice: Čisto zadovoljstvo vožnje 

Popnite se, sjednite, krenite i uživajte. Duboki prostrani prostor na noge, podeivo sjedalo i lako dostupne komande učinit će košnju užitkom. Kvalitetu naših traktorskih kosilica osim toga odlikuje i "space frame" okvir koji osigurava maksimalnu stabilnost i pruža najbolje osobine vožnje. To znači da vam je uvijek udobno i da ste sigurni čak i na teškim terenima. Nisko težište minimizira rizik od prevrtanja i omogućuje košenje traktorom čak i na padinama.

Izuzetno široke gume i 1- ili 2-cilindrični 4-taktni motor osiguravaju puno snage i brzine. U sumrak ili na vrlo sjenovitom terenu na mnogim modelima jednostavno uključite jaka ksenonska svjetla. Bez obzira radi li se o modelu početne razine s najboljim omjerom cijene i performansi ili o snažnom paketu s puno snage ispod haube: jednostavno naručite traktor marke solo® by AL-KO po vašem izboru, a stručnjak će vam ga dostaviti u vaš vrt spremnog za uporabu. Možete se osloniti na dokazani AL-KO standard za prvoklasnu uslugu i jamstvo.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.