Električni trimer AL-KO GTE 450 Comfort

Broj. art.:: 112929
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Mirni elektromotor od 450 W za šišanje bez emisija
  • Precizan rad s reznom glavom s mogućnošću zakretanja/naginjanja
  • Sigurno upravljanje zahvaljujući savršenom balansu
  • Udobno rukovanje s podešavanjem drške i automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana

Šišanje kojim se štite ljudi i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO električne trimere, svestrane precizne alate za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“ sa strujom..


AL-KO GTE 450 Comfort – precizno šišanje u vašem vrtu

Fleksibilan, praktičan i robustan, baš kakvog si želite: AL-KO GTE 450 daje savršene rezultate košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj „srednji" električni trimer tvrtke AL-KO svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Relativno mala težina optimalno raspoređena po egonomskoj, teleskopskoj aluminijskoj cijevi te glavna drška i dodatna podesiva drška rukovanje čine vrlo jednostavnim. Ističe se fleksibilnom reznom glavom s mogućnošću zakretanja i naginjanja za precizno šišanje.


Tehnički detalji za trimer za travu AL-KO GTE 450 Comfort

Sa svojom ergonomskom, teleskopskom aluminijskom cijevi te glavnom i dodatnom podesivom drškom trimer AL-KO GTE 450 mobilni je pomagač u vrtnim poslovima kojim ćete lako rukovati.
Fleksibilna rezna glava s niti s mogućnošću zakretanja i naginjanja za 180 stupnjeva i radnom širinom od 30 cm te štitnik za biljke ovaj uređaj čine idealnim za precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima, klupama i uza zidove. Svoj će posao dobro odraditi i kad treba učinkovito pokositi duže dionice ili manje travnate površine.
Tijekom rada optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo. Fleksibilan je zahvaljujući okretnoj dršci i vodećem kotaču.
Vaša velika sloboda: ovaj električni trimer tvrtke AL-KO zgodno je rješenje za angažirane hobi vrtlare. Zahvaljujući vrlo tihom pogonu nećete ometati svoje susjede – moći čete šišati u svako doba dana neovisno o definiranim vremenima odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO GTE 450 Comfort i alternative

AL-KO GTE 450 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite robusni, fleksibilni i vrlo precizni električni trimer.
Ako trebate električni trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo vam AL-KO GTE 550 odn. električne motorne čistače AL-KO BC 1000 E i BC 1200 E.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112929
EAN 4003718044935
Neto težina u kg 2.9 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 3.7 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 28.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina niti (cm) 1000 CM

Mowing System

Radna širina u cm 30 CM
Snaga motora, W 450 W
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.