Električni trimer AL-KO GTE 450 Comfort

Broj. art.:: 112929 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Mirni elektromotor od 450 W za šišanje bez emisija
  • Precizan rad s reznom glavom s mogućnošću zakretanja/naginjanja
  • Sigurno upravljanje zahvaljujući savršenom balansu
  • Udobno rukovanje s podešavanjem drške i automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana

Često se kupuje zajedno sa ...

69,00 EUR
Ovaj proizvod
13,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

82,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Šišanje kojim se štite ljudi i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO električne trimere, svestrane precizne alate za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“ sa strujom..


AL-KO GTE 450 Comfort – precizno šišanje u vašem vrtu

Fleksibilan, praktičan i robustan, baš kakvog si želite: AL-KO GTE 450 daje savršene rezultate košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj „srednji" električni trimer tvrtke AL-KO svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Relativno mala težina optimalno raspoređena po egonomskoj, teleskopskoj aluminijskoj cijevi te glavna drška i dodatna podesiva drška rukovanje čine vrlo jednostavnim. Ističe se fleksibilnom reznom glavom s mogućnošću zakretanja i naginjanja za precizno šišanje.


Tehnički detalji za trimer za travu AL-KO GTE 450 Comfort

Sa svojom ergonomskom, teleskopskom aluminijskom cijevi te glavnom i dodatnom podesivom drškom trimer AL-KO GTE 450 mobilni je pomagač u vrtnim poslovima kojim ćete lako rukovati.
Fleksibilna rezna glava s niti s mogućnošću zakretanja i naginjanja za 180 stupnjeva i radnom širinom od 30 cm te štitnik za biljke ovaj uređaj čine idealnim za precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima, klupama i uza zidove. Svoj će posao dobro odraditi i kad treba učinkovito pokositi duže dionice ili manje travnate površine.
Tijekom rada optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo. Fleksibilan je zahvaljujući okretnoj dršci i vodećem kotaču.
Vaša velika sloboda: ovaj električni trimer tvrtke AL-KO zgodno je rješenje za angažirane hobi vrtlare. Zahvaljujući vrlo tihom pogonu nećete ometati svoje susjede – moći čete šišati u svako doba dana neovisno o definiranim vremenima odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO GTE 450 Comfort i alternative

AL-KO GTE 450 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite robusni, fleksibilni i vrlo precizni električni trimer.
Ako trebate električni trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo vam AL-KO GTE 550 odn. električne motorne čistače AL-KO BC 1000 E i BC 1200 E.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112929
EAN 4003718044935
Neto težina u kg 2.9 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 3.7 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina niti (cm) 1000 CM

Mowing System

Radna širina u cm 30 CM

Engine

Snaga motora, W 450 W

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.04MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.