Kvalitetne vrtne igračke za djecu. Neka se mališani bave vrtlarstvom poput odraslih

Naše vrtne igračke nisu samo za vrt. Nije bitno radi li se o automobilu s pedalom i prikolicom ili autu na guranje. Kvaliteta je to prilagođena djeci. Ili jednostavno dozvolite svojoj djeci da vam pomognu u vrtu s mini vrtnim setom ili mini lopatom za snijeg. Dječja kosilica savršeno oponaša buku košnje u košari i tako pruža autentičan osjećaj.

Više informacija>

Filter proizvoda


Pronađeno 4 proizvoda
Br. art.: 112875 Raspoloživo
22,00 EUR
Br. art.: 112733 Raspoloživo
24,00 EUR
Br. art.: 112877 Male količine
149,00 EUR
Br. art.: 112876 Male količine
39,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO za djecu prednosti | Kosilica sa zvukovima košnje

Kosilica sa zvukom košnje

Dječja kosilica AL-KO Mini proizvodi zvuk košnje poput prave kosilice. Uz to uskovitlane kuglice u košari savršeno imitiraju pokošenu travu. To daje  autentičan osjećaj pri radu u vrtu.

AL-KO for Kids Vorteile | Ergonomischer Sitz

Prilagođeno djeci

AL-KO proizvodi za djecu posebno su dizajnirani za potrebe naših malih ljubitelja vrtlarenja. Zaobljeni kutevi i rubovi osiguravaju visoku razinu sigurnosti. Ergonomsko sjedalo traktora AL-KO Kid Trac također osigurava dugotrajnu zabavu prilikom vrlarenja.

AL-KO za djecu prednosti  | Maleni pomagači u vrtu
AL-KO za djecu - za naše male prijatelje vrtlarenja

AL-KO proizvodi iz serije za djecu usmjereni su posebno na male ljubitelje vrtlarenja. Bez obzira radi li se o traktoru s pedalama ili gurajućem traktoru, dječjoj kosilici ili mini kopati: naša internetska trgovina alata za vrtlarstvo nudi velik izbor da na razigran način uvedete djecu u vrtlarenje. Posebnu pažnju pridajemo održivosti naših proizvoda s obzirom na materijal i izradu.

I Zaobljni kutevi i rubovi za visoku sigurnost
I Dječji ili mini traktor s poklopcem na otvaranje
I Visoka ergonomija za bezbrižno uživanje u vrtu
I Ergonomija i udobna sjedala za pravo zadovoljstvo u vožnji

AL-KO vrtne igračke – radost u vrtu za vašu djecu

Robusna konstrukcija igračaka te zaobljeni kutevi i rubovi jamče da se mališani neće ozlijediti tijekom igre. Standard visoke kvalitete i ergonomski oblik igračaka  AL-KO FOR KIDS čine proizvode jedinstvenima. Ljubav leži u detaljima jer su opremljene posebnim funkcijama koje ih čine posebno uzbudljivima za najmlađe.

S dječjim proizvodima AL-KO FOR KIDS mališani se mogu osjećati poput velikih. AL-KO vrtne igračke omogućavaju mališanima sudjelovanje u vrtlarskim radovima. Bilo ljeti ili zimi, AL-KO FOR KIDS uvijek ima spremnu pravu igračku.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.