Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Kvalitetne vrtne igračke za djecu. Neka se mališani bave vrtlarstvom poput odraslih

Naše vrtne igračke nisu samo za vrt. Nije bitno radi li se o automobilu s pedalom i prikolicom ili autu na guranje. Kvaliteta je to prilagođena djeci. Ili jednostavno dozvolite svojoj djeci da vam pomognu u vrtu s mini vrtnim setom ili mini lopatom za snijeg. Dječja kosilica savršeno oponaša buku košnje u košari i tako pruža autentičan osjećaj.

Više informacija>
Filter proizvoda
Pronađeno 4 proizvoda

Vaše prednosti

AL-KO za djecu prednosti | Kosilica sa zvukovima košnje

Kosilica sa zvukom košnje

Dječja kosilica AL-KO Mini proizvodi zvuk košnje poput prave kosilice. Uz to uskovitlane kuglice u košari savršeno imitiraju pokošenu travu. To daje  autentičan osjećaj pri radu u vrtu.

AL-KO for Kids Vorteile | Ergonomischer Sitz

Prilagođeno djeci

AL-KO proizvodi za djecu posebno su dizajnirani za potrebe naših malih ljubitelja vrtlarenja. Zaobljeni kutevi i rubovi osiguravaju visoku razinu sigurnosti. Ergonomsko sjedalo traktora AL-KO Kid Trac također osigurava dugotrajnu zabavu prilikom vrlarenja.

AL-KO za djecu prednosti  | Maleni pomagači u vrtu
AL-KO za djecu - za naše male prijatelje vrtlarenja

AL-KO proizvodi iz serije za djecu usmjereni su posebno na male ljubitelje vrtlarenja. Bez obzira radi li se o traktoru s pedalama ili gurajućem traktoru, dječjoj kosilici ili mini kopati: naša internetska trgovina alata za vrtlarstvo nudi velik izbor da na razigran način uvedete djecu u vrtlarenje. Posebnu pažnju pridajemo održivosti naših proizvoda s obzirom na materijal i izradu.

I Zaobljni kutevi i rubovi za visoku sigurnost
I Dječji ili mini traktor s poklopcem na otvaranje
I Visoka ergonomija za bezbrižno uživanje u vrtu
I Ergonomija i udobna sjedala za pravo zadovoljstvo u vožnji

AL-KO vrtne igračke – radost u vrtu za vašu djecu

Robusna konstrukcija igračaka te zaobljeni kutevi i rubovi jamče da se mališani neće ozlijediti tijekom igre. Standard visoke kvalitete i ergonomski oblik igračaka  AL-KO FOR KIDS čine proizvode jedinstvenima. Ljubav leži u detaljima jer su opremljene posebnim funkcijama koje ih čine posebno uzbudljivima za najmlađe.

S dječjim proizvodima AL-KO FOR KIDS mališani se mogu osjećati poput velikih. AL-KO vrtne igračke omogućavaju mališanima sudjelovanje u vrtlarskim radovima. Bilo ljeti ili zimi, AL-KO FOR KIDS uvijek ima spremnu pravu igračku.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.