Okreni, upali i uživaj

Uz plinske roštilje novozelandskog lidera Masport imate savršeni roštilj za vašu kuhinju na otvorenom, opuštene večere s prijateljima uz ukusne odreske, kobasice ili svježe povrće. Masport ima točno odgovarajući model za vaše potrebe. Svi roštilji iz širokog asortimana tvrtke Masport imaju brojne dodatne funkcije pomoću kojih možete optimalno pokazati svoje kuharske vještine na otvorenom. Postanite majstor roštilja ovog ljeta s roštiljem Masport.

Više informacija>

Filter proizvodaPronađeno 3 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

BBQ | AL-KO Masport roštilj s velikim prozorom

Veliki kontrolni prozor

Zahvaljujući velikom kontrolnom prozoru (ovisno o modelu) uvijek možete provjeriti jelo koje pripremate.

BBQ | AL-KO Masport roštilj s integriranim termometrom

Korisni prikaz temperature

Uvijek s pravim plamenom: u bilo kojem trenutku na termometru možete očitati temperaturu u prostoru za kuhanje

BBQ | AL-KO Masport roštilj s praktičnim bočnim plamenikom za održavanje topline i kuhanje

Praktični bočni plamenik

Bočni plamenik Masport roštilja snage 3,0 kW  nudi vam mogućnost proširene ploče za kuhanje, na primjer za pripremu umaka.

BBQ | AL-KO Masport roštilj Maestro stražnji plamenik

Jak stražnji plamenik

Model Maestro dodatno ima stražnji plamenik snage 3,5 kW Backburner, kako bi mogao iskoristiti dodatne mogućnosti modernog roštilja.

BBQ | AL-KO Masport roštilj bočni pretinac s drvenom daskom za rezanje

Pretinac za odlaganje s daskom za rezanje

Gotova ili pripremljena jela možete spremiti u praktični pretinac (ovisno o modelu). Ovdje ćete naći i dasku za rezanje za brzi rad na roštilju.

BBQ | AL-KO Masport roštilj puno radne površine

Promišljena oprema

Pretinci za odlaganje, bočni plamenici, otvarači za boce i još mnogo toga: zahvaljujući dobro osmišljenoj opremi, Masport roštilji nude vam savršeno iskustvo u roštiljanju.

BBQ | AL-KO Masport roštilj kvalitetna izrada

Visoka kvaliteta

Izdržljivi nehrđajući čelik, emajlirani dijelovi, plemeniti glasovirni lak i dobro promišljene značajke: roštilji novozelandskog tržišnog lidera Masport idealni su partneri za vašu sljedeću roštiljsku zabavu.

BBQ | AL-KO Masport roštilj izgleda plemenitog nehrđajućeg čelika

Plemenita optika

Masport roštilji ne samo da impresioniraju visokokvalitetnom izradom već i kao optički centralna pozicija u vašem vrtu.

BBQ | AL-KO Masport roštilj Pravi doživljaj života na otvorenom

Outdoor Lifestyle

Ostvarite snove i živite na otvorenom: uživajte u svom životu punim plućima, idealno dok pripremate specijalitete s roštilja s visokokvalitetnim Masport roštiljima.

Vrijeme je roštilja!

Krenite na put oko svijeta i otkrijte životni stil Masport roštilja na otvorenom.

Masport - lider na tržištu plinskih roštilja iz Novog Zelanda
Masport isporučuje  niz visokokvalitetnih proizvoda za travnjake i vrt, poput kosilica za travu, sjedećih traktorskih kosilica, kopačica, usitnjivača, grijača za terase i roštilje. Posebno na južnoj hemisferi možete kupiti visokokvalitetne proizvode tvrtke Masport. Bogata stručnost od preko 100 godina povijesti tvrtke i visoka kvaliteta proizvoda po pristupačnim cijenama, učinili su Masport liderom na tržištu na Novom Zelandu. Masport Limited osnovan je kao obiteljska tvrtka 1910. godine. Od tada je Masport genenracijama Novozelanđana postao simbol dobre kvalitete i pouzdane vanjske opreme.
 
Masport je 1911. godine osnovao ljevaonicu željeza i započeo proizvodnju vakuumskih pumpi i stacionarnih motora za niz poljoprivrednih uređaja. Nakon uspostave solidne baze u poljoprivredi, Masport je počeo proizvoditi svoje prve kosilice 1930. godine, a prvu benzinsku kosilicu na Novom Zelandu 1938. godine. Uz rastuću reputaciju tehničke izvrsnosti, tvrtka se širila u inozemstvo rastućom paletom proizvoda za poljoprivredu, hortikulturu i njegu travnjaka. Danas se Masport specijalizirao za opremu na otvorenom kao što su kosilice, usitnjivači, kultivatori i proizvodi za slobodno vrijeme na otvorenom kao što su roštilji i grijači za terase.Tvrtka i dalje uživa reputaciju kvalitetnih proizvoda i izvozi u preko 40 zemalja svijeta.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.