Roštilj MB4000 MASPORT

Broj. art.:: 134265
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uklj. cerada otporan na UV zrake
  • 4 visokokvalitetna plinska plamenika od 304 – nehrđajućeg čelika (3,5 kW)
  • Pouzdani, integrirani sustav za paljenje
  • Prikaz temperature za kontrolu pečenja
  • Dodatni bočni plamenik za proširene mogućnosti kuhanja (3,0 kW)
  • Poklopac s prozorom

Visokokvalitetan, moderan roštilj s crvenim piano lakiranjem u prahu i primjene od nehrđajućeg čelika. Direktno od lidera na tržištu Novi Zeland.

Elegantan plinski roštilj MB4000

Plinski roštilj MB4000 razvijen je od Masport-a, lidera na trćištu Novi Zeland. Visokokvalitetno lakiranje u prahu s piano lakom daje mu elegantatn dizajn. Roštilj uvjerava ne samo s sjajnim izgledom, nego i s tehničkim detaljima, iako tek na drugi pogled vidljivi. Ovaj roštilj ne samo da će biti u središtu pozornosti radi optike, nego će i raditi točno za što je namjenjen; savršeno peći s puno funkcija na visokoj razini.

Tehnički detalji za plinski roštilj MB4000

Roštilj se zagrijava kroz 4 visokokvalitetna i otporna plinska plamenika od 304 – nehrđajućeg čelika. Integrirani sistem paljenja djeluje pouzdano u upotrebi. Prikaz temperature za kontrolu pečenja smješten u zatvorenom poklopcu roštilja, kao i prozor u poklopcu. Time je omogućeno da svakovremeno i jednostavno provjerite napredak. Kućište, rešetke, kao i ploča za roštilj su emajlirane, a time se osigurava impresivna dugotrajnost.

Uklonjiva ploča za rezanje kao i spremnik od nehrđajućeg čelika za sastojke imate sa desne strane roštilja. Dodatan bočni plameik na lijevoj strani roštilja za dodatnu mogućnost pripreme hrane. U unutrašnjosti roštilja imate također prostor za prigrijavanje hrane.

Mali, ali dobar dodatan detalj je integrirani otvarač za flaše. Plinsku bocu jednostavno stavite u donji ormarić s dvostruka vrata. Okretni kotači koji se mogu zaključati za jednostavan transport. Ovaj roštilj dolazi s ceradom otporan na UV zrake.

Gdje mogu kupiti plinski roštilj MB4000 i alternative

MB4000 će primamiti sve poglede u vašem vrtu i efikasno vas podržavati kod pripreme hrane. Želite roštilj s integriranim keramčnim plamenikom za ražanj na stražnjoj strani (Backburner) Onda preporučujemo plisnki roštilj MAESTRO.

Vaše prednosti

Na roštilje tvrtke Masport dajemo vam 2 godine jamstva.

Zahvaljujući našoj marki vodećeg novozelandskog proizvođača Masport kvalitetne roštilje sada možete kupiti i izravno u AL-KO internetskoj trgovini.

Tehnički podatci

Neto težina u kg 55 KG
Bruto težina u kg 61 KG
Kučište, materijal čelik
Snaga glavnog plamenika kW 3.5 KW
Broj glavnih plamenika 4
Bočni plamenik DA
Snaga bočnog plamenika kW 3 KW
BBQ Otvarač za boce DA
BBQ Pretinac, daska za rezanje DA
BBQ Spremnik za led NE
Prozor za gledanje u poklopcu DA
BBQ Cerada uključena DA
BBQ Prikaz temperature DA
Dimenzija duljina kartona cm 84 CM
Marka Masport
Materijal rešetke roštilja Lijevano željezo

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.