Roštilj S/S 4 MASPORT

Broj. art.:: 134222
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • .4 kvalitetna plinska plamenika od plemenitog čelika 304 (3,5 kW)
  • Pouzdani, integrirani sustav za paljenje
  • Prikaz temperature za kontrolu kuhanja
  • Dodatni bočni plamenik za proširene mogućnosti kuhanja (3,0 kW)
  • Kompletno od plemenitog čelika s osvijetljenim upravljačkim elementima

Kvalitetni roštilj u potpunosti od plemenitog čelika. Savršena veličina za male i velike večeri uz roštilj. Ovaj vam roštilj jamči puno godina pouzdanog rada i uživanja u roštiljanju.


Kvalitetan plinski roštilj S/S4

Kvalitetan plinski roštilj S/S4 vodeće novozelandske marke Masport u potpunosti je izrađen od plemenitog čelika i pruža vam roštiljanje na najvišoj razini. On ne impresionira samo lijepim izgledom, nego prije svega tehničkim i dobro promišljenim detaljima i sitnicama koje ćete uočiti tek na drugi pogled. Ovaj plinski roštilj pruža vam savršenu veličinu za male i velike večeri uz roštilj.


Tehnički detalji za plinski roštilj S/S4

Roštilj griju 4 kvalitetna plinska plamenika od otpornog plemenitog čelika 304. Sustav za paljenje radi osobito pouzdano. Kroz kontrolno staklo u poklopcu s ugrađenim termometrom uvijek možete provjeriti jelo koje pripremate. Kućište je od dugovječnog plemenitog čelika, a rešetka i ploča roštilja su emajlirane, što jamči dobrodošlu dugovječnost.


Roštilj na lijevoj strani ima zasebno keramičko mjesto za kuhanje za pripremu umaka ili drugih jela ili za održavanje njihove topline. Na desnoj strani se nalazi kvalitetno mjesto za odlaganje. U prostoru za pripremu hrane nalazi se još jedna površina za održavanje topline hrane.


Osvijetljeni upravljački elementi plinskog roštilja poentiraju kao mali, ali fini detalj. Plinske boce možete udobno pospremiti u zatvorenom donjem dijelu s dvostrukim vratima. Roštilj u svrhu transporta ima četiri okretna kotača s mogućnošću blokiranja. Ovaj roštilj se isporučuje s poklopcem otpornim na UV zračenje.


Gdje mogu kupiti plinski roštilj S/S4 i alternative

Kvalitetni plinski roštilj Masport S/S4 do 31.12.2018. kupite po akcijskoj cijeni u našoj internetskoj trgovini. On će privlačiti poglede u vašem vrtu i učinkovito će vam pomoći u pripremi jela. Želite plinski roštilj plemenite, crne boje klavirskog laka? Tada vam preporučamo plinski roštilj MB4000.


Vaše prednosti

Na roštilje tvrtke Masport dajemo vam 2 godine jamstva.

Zahvaljujući našoj marki vodećeg novozelandskog proizvođača Masport kvalitetne roštilje sada možete kupiti i izravno u AL-KO internetskoj trgovini

Tehnički podatci

Neto težina u kg 55 KG
Bruto težina u kg 60.5 KG
Kučište, materijal nehrđajući čelik
Snaga glavnog plamenika kW 3.5 KW
Broj glavnih plamenika 4
Bočni plamenik DA
Snaga bočnog plamenika kW 3 KW
BBQ Pretinac, daska za rezanje NE
BBQ Spremnik za led DA
Prozor za gledanje u poklopcu DA
BBQ Cerada uključena DA
BBQ Prikaz temperature DA
Dimenzija duljina kartona cm 84 CM
Marka Masport
Materijal rešetke roštilja Lijevano željezo
Upute za uporabu Preuzmi (61.53MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.