Generatori električne energije i agregati za struju u nuždi: u slobodno vrijeme ili u slučaju nestanka električne energije

Zbog aktivnijeg uređivanja slobodnog vremena i sve većeg broja prirodnih katastrofa neovisnost stacionarnih izvora energije postaje sve važnija - čak i u privatnom životu. Rješenje: agregat neovisan o strujnoj mreži koji uz pomoć benzinskog motora uvijek i na svakom mjestu daje željenu struju. Nije važno želite li rabiti elektroničke uređaje na nekom zabačenom mjestu za odmor ili vam treba struja nakon nevremena kako biste ispumpali podrum ili uklonili štetu od oluje. Idalno za osnovno napajanje u kući u slučaju nestanka struje. Imamo pravi generator za svaku primjenu, kao npr. za kampiranje, obrt i poljoprivredu, gradilišta, vrt i hobije.

Više informacija >

Filter proizvoda
Pronađeno 5 proizvoda
Br. art.: 130933 Male količine
999,00 EUR
Br. art.: 130931 Male količine
599,00 EUR
Br. art.: 130930 Male količine
499,00 EUR
Br. art.: 130932 Raspoloživo
999,00 EUR
Br. art.: 113346 Raspoloživo
79,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO Agregati za struju prednosti | Bilo kada i gdje

Bez obzira kada i gdje

Aktivnije kreiranje slobodnog vremena i porast prirodnih katastrofa čine neovisnost od stacionarnih izvora energije sve važnijom - također i u privatnom sektoru. Rješenje: strujni agregat neovisan o mreži, koji uz pomoć benzinskog motora stvara struju bilo kada i bilo gdje.

AL-KO Stromgeneratoren Vorteile | Inverter und Generatoren

Inverteri / Generatori

Uz AL-KO generatore možete upravljati električnim uređajima neovisno o javnoj električnoj mreži. Za posebno osjetljive uređaje poput npr. prijenosnih računala ili tlevizora inverteri su posebno prikladni zbog svog posebnog dizajna i neovisnosti od kolebanja brzine motora, jer pružaju posebno stabilnu frekvenciju.


Dobri razlozi za AL-KO agregat za struju

Jednostavno napunite, uključite i crpite električnu energiju - svi naši strujni agregati napajaju se benzinom. Ovisno o modelu, imaju spremnik od 4, 15 ili 25 litara. To im omogućuje da postignu maksimalnu snagu od 5,5 kW i vrijeme rada do 14 sati.

U hitnim slučajevima, olujama, kod rada u prirodi, za spontane proslave ili odmor u netaknutom krajoliku - uživajte u svojoj neovisnosti s AL-KO agregatom za struju.

Dodatne prednosti:
I Neovisni o strujnoj mreži
I Velika fleksibilnost
I Kompaktna veličina
I Različita područja primjene
I Minimalno održavanje

Kako pronaći pravi agregat za struju

Da biste saznali koji strujni gerator odgovara vašim potrebama, pomaže vam pogledati pločicu s natpisima potrošača energije. Primjenjuje se sljedeće: što je veća snaga priključenih potrošača, to mora biti veća snaga agregata.

Sljedeći kriterij je potrebna kvaliteta za napajanje: ako je za rad osjetljivih uređaja kao što su računala potebna visokokvalitetna energija, odaberite inverter, a ako samo želite upravljati izvorima svjetlosti i strojevima, dovoljan je okvirni uređaj. Inverterski generatori struje su posebni uređaji s posebno naprednom tehnologijom: zahvaljujući promjenjivim brzinama motora i generatora generiraju kontinuiranu snagu s vrtlo preciznim sinusnim izlaznim naponom.

AL-KO nudi sljedeće agregate za struju:

INVERTER

Uporaba
I Kampiranje i karavaniranje, brodovi
I Vrt i hobi
I Računala, laptopi, Hi-Fi uređaji i televizori

Prednosti
I Kompaktni, lagani i tihi
I Mobilni i štedljivi
I Idealni za elektroničke potrošače poput računala, televizora ili klima uređaja


OKVIRNI UREĐAJI

Primjena
I Obrt i poljoprivreda
I Vrt i hobi
I Gradilište i rasvjeta

Prednosti
I Visoka izdržljivost i snaga
I Minimalno održavanje
I Idealno za rad uobičajenih električnih uređaja i razvjetu

Generatori struje i agregati struje za rad u nuždi za svako područje primjene 

Zahvaljujući AL-KO proizvodima vi stvarate slobodu, jer su naši agregati za struju idealni za različita područja primjene. Ako želite slaviti u svom prirodnom vrtu, naši uređaji pružaju atmosfersku rasvjetu i pouzdan rad glazbene linije. U tu svrhu naši agregati impresioniraju kompaktnom veličinom i tihim 4-taktnim motorom. Stoga možete ponijeti naše generatore struje kada putujete brodom ili ih koristiti u moto sportu. Uz lagani inverter s težinom od 21 kg, naš asortiman uključuje razne generatore s okvirom maksimalne težine od 88 kilograma. Vaš izbor ovisi o priključnom potrošaču i željenoj kvaliteti napajanja. Uređaji poput modela AL-KO 3500 C idealni su za kampiranje i karavaniranje, na gradilištima ili u poljoprivredi za izvore svjetlosti i strojeve. Ako želite napajati prijenosno računalo ili druge osjetljive uređaje, preporučujemo vam inverter.

Učinkovita snaga s benzinskim motorom

U tu svrhu strujni agregati uvjeravaju kompaktnom veličinom i tihim ali snažnim 4-taktnim motorom. Stoga su naši agregati za struju idealni za izlete brodom ili moto sportove. U našem asortimanu uz lagani inverter s težinom od 21 kilograma nudimo rane uređaje s okvirom s maksimalnom težinom od 88 kilograma. Vaš izbor ovisi o priključenom potrošaču energije i željenoj kvaliteti. Uređaji poput modela AL-KO 3500 C idealni su za kampiranje i karavaniranje, na gradilištima ili u poljoprivredi. Ako želite napajti prijenosno računalo ili druge osjetljive uređaje, preporučujemo vam inverter.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.