Jedan uređaj, mnogo opcija

Od košnje visokih livada do pripreme tla: s kombiniranim uređajem BF 5002-R solo® by AL-KO brojni zadatci mogu se obavljati brzo i jednostavno. Sve što tebate je dodati opcijske priključke. Na taj se način višenamjenski uređaj u samo nekoliko jednostavnih koraka može transformirati u strižnu kosu, kopačicu ili plug.

Više informacija>

Filter proizvoda


Pronađeno 4 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Kombigerät | AL-KO Mähbalken für Combigerät CF 500

Strižna kosa CB 870

Radna širina 870 mm, rezna tehnologija dvostrukih noževa, 4-struka vodilica noža, miran pogon bez vibracija. Uključujući odstojnike podesive po visini.

Kombigerät | AL-KO Frontsichelmähwerk für Combigerät CF 500

Prednje kosište za malčiranje FSM 530

Radna širina 530 mm, stabilno kućište od čeličnog lima, oblik kućišta s efektom malčiranja, ugrađena kočnica noža, 3-struko podešavanje.

Kombigerät | AL-KO Bodenfräse für Combigerät CF 500

Freza CF 500

Radna širina 500 mm, 4 zvjezdasta noža i pogon s klinastim remenom, broj okretaja 275 u minuti, podesiva radna dubina, idealno za lakša tla.

Kombigerät | AL-KO Häufelplug für Combigerät CF 500

Plug zagrtač

U kompletu s ugradbenim adapterom.

Izuzetno jak i fleksibilan

Košnja ili oranje – s kombiniranim uređajem solo® by AL-KO možete s lakoćom obaviti bilo koji zadatak. Iskoristite naš višenamjenski uređaj. Sa strižnom kosom,  prednjim kosištem za malčiranje, frezom i plugom zagrtačem ovaj izuzetno snažni kombiniani uređaj savršen je partner kada je riječ o njezi travnjaka i obradi tla. A najbolje: ovisno o zahtjevima i potrebama, osnovni uređaj od 2,5 kW može se kombinirati s jednim od četiri moduća priključka.

Izvrsna ergonomija: upravljačka ručka našeg multifunkcionalnog uređaja podesiva je po visini i može se zakretati u stranu. Na taj način možete raditi udobno i lako u bilo kojem položaju. Ova je značajka posebno korisna kod oranja i obrade tla, ako ne želite gaziti već obrađeno tlo ili ako želite raditi izvan gredice.

Pregled prednosti| Snažan benzinski motor
| Zakretna upravljačka ručka podesiva po visini
| Pogon klinastog remena
| Široke pneumatske gume za optimalno prianjanje
| Izdržljivi pužni prijenosnik
|
Brzina naprijed i natrag


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.