Snažni pomagači pri kopanju i rahljanju tla

S našom okretnom motornom kopačicom rahlite tlo i pripremate ga za biljke i sjeme - štedeći snagu i leđa. Kopačica se također može koristiti za efikasno umetanje usitnjenog materijala, humusnog gnojiva ili treseta u tlo, koji obogaćuju tlo hranjivim tvarima. Snažni motori omogućuju našim kopačicama da se savršeno nose čak i sa teškim tlima s ilovačom. Ergonoske ručke olakšavaju vođenje kopačice, čineći vrtlarenje lakšim i bržim.

Više informacija>

Filter proizvoda

Pronađeno 13 proizvoda
Br. art.: 127321 Opet raspoloživo od 16.07.2024
899,00 EUR
Br. art.: 113971 Raspoloživo
569,00 EUR
Br. art.: 113969 Male količine
359,00 EUR
Br. art.: 113970 Male količine
499,00 EUR
Br. art.: 127470 Male količine
1.549,00 EUR
Br. art.: 113972 Male količine
649,00 EUR
Br. art.: 110742 Opet raspoloživo od 16.07.2024
119,00 EUR
Br. art.: 110739 Opet raspoloživo od 16.07.2024
439,00 EUR
Br. art.: 110494 Opet raspoloživo od 16.07.2024
439,00 EUR
Br. art.: 113977 Opet raspoloživo od 16.07.2024
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Motorne kopačice | AL-KO Sigurnosna ručka

Više sigurnosti

Nehotično okretanje noževa za usitnjavanje sprečava se zaključanim sigurnosnim ručicama.

Motorne kopačice | AL-KO Ergonomska ručka

Ergonomski rad

Upravljačka ploča koja se može individualno prilagoditi bilo kojoj veličini tijela, osigurava opušten rad bez umaranja. Opcija bočnog zakretanja upravljača (MH 4005 R / 5007 R) također vam omogućuje rad bez gaženja po već prekopanoj površini.

Motorne kopačice | AL-KO Noževi za kopanje za fino usitnjeno tlo

Fino usitnjeno tlo

Specijalno oblikovani noževi za usitnjavanje u kombinaciji s moćnim motorima jamče učinkovitu, obradu fino usitnjenog tla.

Motorne kopačice| AL-KO Korisni savjeti za motorne kopačice

Korisni savjeti

AL-KO motorne kopačice probijaju se kroz zemlju zahvaljujući snažnim benzinskim motorima i 4 noža za kopanje. Ovom koncentriranom silom može se upravljati s malim zamorom zahvaljujući izvrsnoj ergonomiji.

Dodatne prednosti
| Okretne motorne kopačice za rahljenje tla i pripremu sijanja
|
Nezamjenjivi pomagač za svakog vlasnika vrta
| Za ugrađivanje usitnjenog materijala, humusa ili treseta
|
Aktivni noževi za kopanje
|
Sigurno uključivanje noževa zahvaljujući sigurnosnoj ručici
|
Ergonomski rad s podesivim upravljačem
| Vodič za zadržavanje uređaja na stazi
| Snaga i na tvrdim i veoma glinastim tlima
| Manevriranje bez napora zahvaljujući mogućnosti vožnje unatrag (ovisno o modelu)


Vrhunac: udobna vožnja unatrag
Neke od naših motornih kopačica imaju opciju vožnje unatrag. To vam omogućuje promjenu smjera, što povećava pokretljivost i upravljivost uređaja. Okretnost morne kopačice u kombinaciji s moćnim motorima i ergonomskim ručkama za upravljanje stvaraju savršene uvjete za rahljenje tla u vašem vrtu. Ojačani noževi za kopanje pouzdano prolaze kroz bilo koje tlo i pretvaraju ga u fino, mrvičasto tlo, koje se tako pripremljeno za prihvat novih sadnica ili novog sjemena. Poštedite sebe ručnog prekopavanja vrta motikom i ostalim ručnim vrtnim alatima.

Odabir profesionalnih vrlara: solo® by AL-KO motorna kopačica
Bilo da je riječ o velikim ili malim površinama, teškim ili rastresitim tlima - s radnom dubinom do 15 cm i radnom širinom do 75 cm, ova morna kopačica neizostavan je pomagač za održavanje vrta. Ne samo da izgleda dobro, ona je i izvrsno dobro upravljiva s do dvije brzine za naprijed i jednom brzinom za natrag.

Motorne kopačice | AL-KO Rukovanje motornom kopačicom

Rukovanje motornom kopačicom

Rukovanje motornim kopačicama je veoma jednostavno. Sljedeći savjeti učinit će rad s ovim praktičnim pomoćnikom u vrtu još učinkovitijim.

| Uporaba: tipična uporaba je priprema nasada. To se može vrlo brzo postići AL-KO motornom kopačicom, dok biste za taj isti posao trebali sate rada lopatom i motikom. Motornu kopačicu također moćete vrlo dobro koristiti za uklanjanje korova.

| Tehnika: naše motorne kopačice imaju snažni benzinski motor koji pokreću četiri noža za sjeckanje. Noževi za kopanje guraju se prema naprijed u usjecaju u zemlju. Pritom povlače čitav uređaj prema naprijed, a vrtlar ih treba samo voditi u pravom smjeru.
 
| Obrađivanje i gnojidba tla: posebno oblikovani noževi za sjeckanje oru zemlju, u koju se zatim umeću gnojivo, sjeme itd.

| Podešavanje radne dubine: podešavanje radne dubine kopanja vrši se preko stražnjeg zapornja. Točna dubina podešavanja mora se postaviti ovisno o vrsti tla i vlažnosti tla.
 

Motorne kopačice oru kroz svako tlo

Motorna kopačica se ponekad naziva i freza. U osnovi stvar je ista: motorizirana motika koja je opremljena upravljačem, ponekad plugom zagrtačem i kotačem za transport.
 
AL-KO motorne kopačice olakšavaju vam posao u vrtu. Za bogatu žetvu potrebno je dobro pripremljeno i hranjivo tlo koje možete lako i prikladno održavati s našim motornim kopačicama.
 


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.