Svestran - s baterijskim ili benzinskim motorom

Bez obzira na tlu ili u visinama: s metalnim reznim listom, glavom s nitima, nastavkom za štapnu pilu, škarama za živicu ili škarama za visoku živicu višenamjesnki Multi Tool alat idealno je opremljen za sva područja primjene u vrtu i oko njega. Snažni osnovni uređaj dostupan je s benzinskim ili akumulatorskim motorom.

Više informacija>

Filter proizvoda
Pronađeno 10 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Multitool | AL-KO mnogo mogućnosti s multitoolom

Jedan uređaj - puno mogućnosti

Košnja, rad s trimerom, orezivanje ili rezanje živice samo jednim uređajem.

Multitool | AL-KO Multitool s aku remenom BBA 40

Univerzalni genijalac lagan poput pera

Mala težina uparena s ergonomskom ručkom osigurava optimalno rukovanje višenamjenskim multitool uređajem. Praktično: višenamjenski uređaj Multitool Easy Flex također se može kombinirati s baterijskom remenom BBA 40.

Multitool | AL-KO Mobilna upotreba

Mobilna uporaba

Tih i bez kamela koji ometaju: višenamjenski uređaj multitool ima fleksibilnu primjenu.

Multitool | AL-KO Multitool rastavljen u trenu

Rastavljen u trenu

Višenamjenski alat Multitool može se brzo rastaviti radi uštede prostora ili lakšeg transporta.

Multitool | AL-KO Multitool u radu

Praktični pomagač za mnoge poslove

Nekoliko funkcija u jednom uređaju: AL-KO i solo® by AL-KO višenamjenski uređaji nude vam mogućnost obavljanja različitih poslova s jednim osnovnim uređajem s mnogo različitih dodataka. Ovisno o modelu, nude se nastavak za trimer, rezni list, štapna pila, škare za visoku i običnu živicu. Time je višenamjenski multitool idealno opremljen za sva područja primjene u vrtu i oko njega. Zahvaljujući djeljivoj osovini, višenamjenski uređaj možete začas demontirati radi pohrane uz uštedu prostora ili prikladnog transporta u prtljažniku.

| Višenamjenski uređaj koristite s metalnim reznim listom, reznim nitima, nastavkom za štapnu pilu, visoku ili običnu živicu
|
Moćni motorni čistač kao osnovni uređaj
| Odabir između akumulatorskog ili benzinskog motora
| Djeljiva drška za lakši transport i uštedu prostora kod pohranjivanja

Nastavk s reznim nitima: za rezanje i čišćenje visoke trave
Rezni list: za košnju visoke trave i šikare
Štapna pila: za orezivanje grana u visinama drveća
Škare za živicu: za udobno rezanje visoke živice

Naš savjet: bateriju iz obitelji 36 V i Energy Flex također možete upotrebljavati u mnogim drugim uređajima.

Višenamjenski pomagač u vašem uređaju

Višenamjenski alat Multitool je idealan ako želite raditi razne poslove u svom vrtu. Mnogo različitih funkcija u jednom uređaju: osnovni uređaj s raznim dodatcima omogućuje vam obavljanje nekoliko poslova jednim vrtnim alatom. U našoj internetskoj trgovini vrtnih alata možete odabrati višenamjenski uređaj s baterijom ili benzinskim motorom.

AL-KO uređaji također su opremljeni ergonomski oblikovanom ručkom za prikladan rad. U nju su ugrađeni upravljački elementi, što znači da u svakom trenutku imate optimalnu kontrolu nad uređajem. Udobna naramenica također vam olakšava posao. Kad završite s vrtlarenjem, upravljač izrađen od visokokvalitetnog, izdržljivog aluminija može se u kratkom roku demontirati. Višenamjenski multitool uređaj je jednostavan za transport i štedi prostor za pohranu.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.