Priključna Štapna Pila Csa 4220

Broj. art.:: 127439
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključna pila za grane za osnovni uređaj MT 42
  • Kvalitetna vodilica i specijalni lanac marke Oregon od 3/8"
  • Snažni elektromotor od 850 W bez četkica
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Tiho, bez ispušnih plinova i neovisno o mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 42 iz serije PowerFlex

Njega stabala i rezanje grana bez kabela i emisija uz priključnu pilu za grane CSA 4220 za Multitool


Priključak CSA 4220 osnovni će uređaj MT 42 pretvoriti u pilu za grane

Ako imate solo® by AL-KO Multitool MT 42, osnovni ćete uređaj s pomoću priključka CSA 4220 vrlo jednostavno pretvoriti u pilu za grane. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete zamijeniti u tren oka – i možete početi s obrezivanjem stabala.
Kvalitetna vodilica od 20 cm sa specijalnim lancem kvalitetne marke Oregon omogućava vam lagano rezanje grana na velikim visinama. Lagana izvedba vrhunskih dijelova omogućava vam rad bez umaranja s ispravnim položajem tijela – čak i iznad glave.
Rad osnovnog uređaja s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na dužinu i položaj kablova. To je velika prednost posebno kod radova iznad glave. Osim toga elektromotor je puno lakši od sličnog benzinca i omogućava tihi rad u svako doba dana bez emisija i s malo održavanja.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4220

Kvalitetnu vodilicu s robustnim specijalnim lancem marke Oregon od 3/8" pokreće jaki i lagani elektromotor od 850 W bez četkica. Pritom se mogu piliti grane do promjera od 28 mm. Automatsko podmazivanje lanca štedi vam vrijeme u radu – samo napunite spremnik od 120 ml i gotovo.
Elektromotor najnovije generacije bez četkica štedljiv je i bez problema se napaja s PowerFlex akumulatora osnovnog uređaja. Uz jedno punjenje akumulatora osnovnog PowerFlex uređaja MT 42 pod opterećenjem ćete moći raditi do 100 minuta. Prazni akumulator će se praktičnim punjačem napuniti za cca. 2,5 sata.
Uz dodatni produžetak MTA 42 (br. art. 127476) doći ćete još više.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4220 i alternative.

Priključnu pilu za grane solo® by AL-KO CSA 4220 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Ona solo® by AL-KO Multi Tool MT 42 pretvara u fleksibilnu, snažnu pilu za grane.
Kao opcionalna oprema za povećanje radne visine dostupan je produžetak MTA 42 (br. art. 1274769).
Ako želite Multitool koristiti za druge poslove, alternativno vam preporučamo glavu trimera/rezni tanjur (br. art. 127476) ili priključne škare za živicu HTA 4245 (br. art. 127438).

...

Kupujte putem interneta, primite proizvod osobno


Ako putem našeg web shopa naručite proizvod iz našeg solo® by AL-KO asortimana*, vašu će vam narudžbu dostaviti kvalificirani regionalni solo® by AL-KO maloprodajni partner s vašeg područja. U videu vam objašnjavamo postupak usluge premium isporuke.

Vaše prednosti:

  • Narudžba i kupovina putem AL-KO online shopa
  • Isporuka montiranog proizvoda do vašeg vrta
  • Osobna dostava od strane solo® by AL-KO partnera
  • Upute o rukovanju uređajem
  • Ako imate pitanja, kontaktirajte našeg kvalificiranog partnera iz vaše blizine

Detaljan opis postupka:


1. Naručite solo® by AL-KO proizvod

U našem asortimanu pronaći ćete mnoge uređaje iz linije proizvoda solo® by AL-KO. Iz odgovarajućih kategorija proizvoda, kao npr. traktorskih kosilica ili benzinskih kosilice odaberite pravi uređaj i stavite ga u košaricu.

2. Odaberite specijaliziranog trgovca s vašeg područja

U procesu naručivanja, nakon unosa adrese za dostavu, vidjet ćete popis svih solo® by AL-KO specijaliziranih trgovaca u krugu od 40 km od vašeg mjesta stanovanja. Klikom na željenog trgovca odabirete solo® by AL-KO partnera koji će vam dostaviti vrtni alat.

3. Dogovor termina isporuke

Nakon što završite kupnju, poslat ćemo vaš solo® by AL-KO vrtni uređaj specijaliziranom trgovcu kojeg ste odabrali. On će vas kontaktirati radi dogovora o isporuci vašeg proizvoda.

4. Isporuka

Na dogovreni datum specijalizirani trgovac će dostaviti uređaj u vaš vrt.

5. Uređaj spreman za uporabu

Vrtni alati solo® by AL-KO isporučuju se spremni za uporabu. To znači da je uređaj već montairan i po potrebi napunjen uljem i benzinom.

6. Upute

Na zahtjev specijalizirani trgovac će vam objasniti kako uređaj radi i kako ga koristiti.

7. Korištenje uređaja

Nakon toga odmah možete početi s radom u vrtu.

Osobitosti obitelji solo® by AL-KO Robolinho®:


Proizvode iz naše obitelji solo® by AL-KO Robolinho® isporučuju naši regionalni specijalizirani trgovci. Naša premium usluga dostave uključuje besplatan obilazak vrta kao i praktične savjete za instalaciju i puštanje u pogon. Naš specijalizirani trgovac rado će vam izraditi neobvezujuću ponudu za instalaciju uređaja spremnog za rad u vašem vrtu - preporučujemo ovu kvalificiranu stručnu uslugu kako bismo osigurali optimalno funkcioniranje naših uređaja.

*Premium usluga dostave odnosi se na sve solo® by AL-KO proizvode, koji na svojoj stranici proizvoda sadrže napomenu o ovoj usluzi dostave.

Tehnički podatci

Broj. art.: 127439
EAN 4003718057997
Neto težina u kg 2.1 KG
Napinjanje lanca bez alata
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Lančana pila 3/8"
Podjela Podjela
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO Power 36V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 14
duljina mača u cm 20 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.