Praktični pomagači kada sniježi

S praktičnim AL-KO snježnim frezama kraj je dosadnom lopatanju snijega. One imaju snažne motore koji posao obavlja brzo i učinkovito. Nas asortimant nudi široku paletu: od malih aku uređaja pa sve do velikih benzinskih snježnih freza, koje svojim snažnim motorom mogu lako ukloniti čak i velike količine snijega. Koji uređaj je pravi za vas, ovisi o količini snijega koja se očekuje i površini koju treba očistiti. Ovisno o količini snijega u ponudi imamo snježne freze s različitim radnim širinama i 1-stupanjskim i 2-stupanjskim načinom rada. Snijeg se tako čisti jednostavno i brzo.

Više informacija>

Filter proizvoda

Pronađeno 10 proizvoda
Br. art.: 113830 Opet raspoloživo od 17.07.2024
419,00 EUR
Br. art.: 114038 Opet raspoloživo od 17.07.2024
1.899,00 EUR
Br. art.: 112933 Opet raspoloživo od 17.07.2024
799,00 EUR
Br. art.: 112932 Opet raspoloživo od 17.07.2024
199,00 EUR
Br. art.: 112935 Opet raspoloživo od 17.07.2024
1.049,00 EUR
Br. art.: 114036 Opet raspoloživo od 17.07.2024
1.399,00 EUR
Br. art.: 113591 Opet raspoloživo od 17.07.2024
259,00 EUR
Br. art.: 114037 Male količine
1.649,00 EUR
Br. art.: 114030 Raspoloživo
12,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Snježne freze | AL-KO Zimska služva bez umaranja

Čišćenje snijega bez napora

S AL-KO snježnim frezama radne širine od 46 do 76 cm snijeg se uklanja u najkraćem mogućem roku.

Snježne freze | AL-KO Čisto počišćeno

Sve čisto

Pomoću freze za čišćenje koja dodiruje tlo detaljno se čiste pločnici i dvorišni ulazi - bez ostataka. Istodobno ova lopatica za čišćenje služi i kao pogon za naprijed.

Snježne freze | AL-KO Snježna freza s elektrostartom

Jednostavno pokretanje

Električni pokretač od 230 V (ovisno o modelu) bez napora pokreće snježnu frezu. Neki modeli se po želji mogu pokrenuti i povlačenjem startnog užeta.

Snježne freze | AL-KO Precizno izbacivanje s okretnim kanalom za izbacivanje

Precizno izbacivanje

Kanal za izbacivanje može se ručno zakrenuti do 190 stupnjeva. Tako snijeg bacate točno tako gdje želite. Ovisno o modelu, snijeg se baca i do 15 m.


Snježne freze | AL-KO Snježna freza s radnim svjetlima

Praktične u mračnim zimskim danima

Neki su modeli opremljeni svjetlima - idealno za čišćenje snijega navečer ili rano ujutro.

Snježne freze | AL-KO Snježna freza s gumama dubokog profila

Sigurno naprijed

Velike gume širokog profila na benzinskim snježnim frezama ili gusjenicama (osobito na modelu Snowline 760 TE) osiguravaju optimalnu vuču i laku upravljivost čak i u najnepovoljnijim uvjetima. S do 6 stupnjeva prijenosa za naprijed i 2 unatrag, brzina pogona na kotačima također se može jednostavno podesiti.

Snježne freze | AL-KO Snježne freze

Snažno kroz snijeg

Načelno među AL-KO snježnim frezama razlikujemo snježne freze s jednostupanjskom ili dvostupanjskom tehnologijom:

Jednostupanjska transportna tehnika
Jednostupanjska transportna tehnika predstavlja početni segment i većinom su to snježne freze s električnim motorima. U jednoj radnoj brzini puž podiže snijeg i baca ga izravno kroz kanal za izbacivanje. U usporedbi s dvostupanjskim snježnim frezama električne snježne freze su lakše i kompaktnije te su stoga prikladne za manje primjene. Strukturno su manje složene i samim time jeftinije. Idealno za pločnike, manje ulaze i dvorištakod tek napadalog snijega.

Dvostupanjska transportna tehnika
Ove benzinske snježne freze dizajnirane su za teže, zahtjevnije poslove. U prvoj fazi puž trga površinu snijega i podiže ga. U drugoj fazi snijeg se preko drugog puža ili ventilatora izbacuje van kroz kanal za izbacivanje. Složeniji modeli obično su snažniji i imaju benzinski motor, te su stoga prikladni za veće dubine i tvrdi snijeg. U usporedbi s jednostupanjskim snježnim frezama, ovi modeli nude prednost u pogledu količine očišćenog snijega i udaljenosti bacanja.

Dodatna razlika između jednostupanjskih i dvostupanjskih modela je u pogonu: dvostupanjske snježne freze pokreću kotači, dok se jednostupanjski modeli pokreću preko lopatice za čišćenje.

Snježne freze | AL-KO Udobno čišćenje snijega

Optimalni komfor

Zahvaljujući ručki koja se može višestruko podešavati, model Snowline 46 E može se odložiti jednostavno i na način koji štedi prostor. Kod većih količina snijega AL-KO snježnim frezama pomaže snažni OHV benzinski motor i odabirni pogon kotača. OHV tehnologija omogućuje visoke performanse uzmalu potrošnju goriva zahvaljujući gornjim ventilima. Neki od primjera modela su: AL-KO snježna freza SnowLine 560 II, SnowLine 620 II, SnowLine 700 E i SnowLine 760 TE. Ovisno o stanju, snijeg se baca do 15 m uz pomoć rotirajućeg kanala za izbacivanje.

Velike gume širokog profila i više brzina za naprijed i natrag jamče lak napredak. Grijane ručke, ovisno o modelu, nude dodatnu udobnost. Zahvaljujući pogonu sa gusjenicama model snježne freze 760 TE nudi najbolju vuču u najnepovoljnijim uvjetima. AL-KO snježne freze predstavljaju robusnu kvalitetu koja se prilagođava vašim potrebama. Odaberite svoju odgovarajuću AL-KO snježnu frezu i uvjerite se u kvalitetu.

Snježne freze – čišćenje snijega danas je tako jednostavno
S neba padaju prve pahulje i svima je jasno: zima je napokon stigla! Ali koliko god bila lijepa radost prvog snijega, čim padne snijeg na pločnicima i prilazima, zima postaje svakodnevni zadatak i slijedi čišćenje snijega. S AL-KO snježnim frezama kraj je mukotrpnom ručnom lopatanju snijega. Naš izbor kreće se od malog uređaja do velikih benzinskih snježnih freza, koje svojim snažnim motorom bez napora uklanjaju čak i velike količine snijega.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.