Freza za snijeg AL-KO SnowLine 560 II

Broj. art.:: 112933
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s pokretačem s užetom
  • Opcionalna mogućnost uključivanja pogona kotača
  • 5 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag
  • Snijeg se baca u daljinu i do 15 m
  • Sigurno napredovanje s gumama s grubim profilom

Freza za snijeg s gumama grubog profila idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na manjim parkiralištima i stajalištima.


Zimski poslovi bez muke uz benzinsku frezu za snijeg 560 II

S benzinskom frezom za snijeg 560 II SnowLine naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model lako savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput ergonomskog rukohvata ili pogona koji se može uključiti. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i freze s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i moćnog partnera za hladne, snježne dane.


Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg 560 II

Snažni motori freze za snijeg s 4,0 kW i zapremninom od 182 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane nude izvrsnu učinkovitost što je vidljivo kroz štedljivu potrošnju. Radna širina iznosi 56 cm, visina otvora za snijeg do 51 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz gume s grubim profilom i u nepovoljnim se uvjetima osigurava dobra trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti uključivanja pogona kotača s 5 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg SnowLine 560 II upravlja se posebno lako. Uz pomoć pokretača s užetom i u osobito se hladnim zimskim danima freza za snijeg pokreće bez problema.


Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg 560 II SnowLine i alternative

Benzinsku frezu za snijeg 560 II SnowLine kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega na ulazima u dvorište i nogostupima. Ako želite frezu za snijeg s 1-stupanjskom transportnom tehnikom, preporučamo vam frezu za snijeg AL-KO SnowLine 55 E, a ako želite veću radnu širinu i više snage, frezu za snijeg AL-KO SnowLine 620 E II.

Vaše prednosti

štedljiva potrošnja

štedljiva potrošnja

Snažni motori freze za snijeg zahvaljujući OH V tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji.

čišćenje bez muke

čišćenje bez muke

Ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje izbacuje i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg.

Robusne i pouzdane

Robusne i pouzdane

Zahvaljujući snažnom OH V motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti priključivanja pogona kotača dvostupanjskim se frezama za snijeg SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E i 760 TE izuzetno lako rukuje. Čišćenje snijega postaje još udobnije zahvaljujući grijanim drškama (700 E, 760 TE ) i električnom pokretaču (620 E II, 700 E, 760 TE ) kojim se i na ledenim temperaturama jamči brzo pokretanje. Kad se freze za snijeg pokrenu, zahvaljujući velikim radnim širinama i do 76 centimetara u vrlo kratkom vremenu očistit će tone snijega.

Tehnički podatci

Snaga kW 4 KW
Marka 001
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 182
Motor o/min 2000
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Comfort
Duljina u cm bez pakiranja 132 CM
Visina u cm bez pakiranja 112 CM
Širina u cm bez pakiranja 60 CM
Radna širina u cm 56 CM
Neto težina u kg 65 KG
Ručke se mogu grijati NE
Promjer kotača, " 13
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 102
Visina dovoda u cm 51 CM
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Vibracije ahw, m/s^2 4.05
Broz brzina rada 2 ST
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Vrsta pogona Benzin
Predgrijač zraka Zimski rad NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.