Jednostavno do novog travnjaka

Vrtni valjak AL-KO GW 50 pomaže pri postavljanju novog ili dosijavanju postojećeg travnjaka. Prvo njime učistite tlo, a zatim valjkom utisnite sjeme u zemlju. Na taj način sjeme može optimalno rasti i zaštićeno je od kiše, vjetra i životinja.

Više informacija>

Filter proizvoda


Pronađeno 2 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO Vrtni valjak prednosti | Učvršćivanje tla

Jednostavno do novog travnjaka

Za učvršćivanje tla prije sijanja i utiskivanje sjemena nakon sjetve - tako da sjeme travnjaka ostane tamo gdje mu je mjesto.

AL-KO Vrtni valjak prednosti | Punjenje pijeskom ili vodom

Punjenje prema potrebi

AL-KO vrtni valjak prema potrebi se može napuniti pijeskom ili vodom. Težina od 120 kg može se postići kada se napuni pijeskom, a težina od 72 kg kada se napuni vodom.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.