Vrtni valjak AL-KO GW 50

Broj. art.:: 119104 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Steel body & frame that can be water or sand filled
  • Water tight
  • Scraper bar helps keep the roller clean from mud and any other debris
Za učvršćivanje tla prije sijanja i utiskivanje sjemena nakon sijanja - kako bi sjeme trave ostalo tamo gdje mu je mjesto.
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119104
EAN 4003718347654
Neto težina u kg 13 KG
Duljina u cm bez pakiranja 45 CM
Bruto težina u kg 15 KG
Širina u cm bez pakiranja 50 CM
Visina bez ambalaže u cm 90 CM
Težina s pijeskom kg 108
Težina s vodom kg 62
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Mowing System

Radna širina u cm 50 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.