Kučni automat AL-KO HW 600 ECO

Broj. art.:: 113596
fehlt noch ! .

Tehnički podatci

Maksimalna dostavna visina u m 35 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Snaga motora, W 580 W
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 11 KG
Zaštita od rada na suho NE
Tlak uključivanja, bar 1 BAR
Tlak isključivanja, bar 2.8 BAR
volumen tlačne posude, l 19 L
Bruto težina u kg 13.4 KG
filter NE
Dimenzija duljina kartona cm 46 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (2.33MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.