Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Kućni hidropak AL-KO HW 3600 Easy

Broj. art.:: 113798
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi
  • Integrirani posebno veliki, petantirani XXL filtar za vodu bez prljavštine
  • Trajno zabrtvljen i dugovječan, s keramičkom osovinskom brtvljenu
  • Učinkovit i štedljiv rad podržan optimalnim ekološkim načinom rada hidropak pumpe
  • Potpuno automatska kućna opskrba vodom inovativnog dizajna
  • Nehrđajući materijali u svim komponentama koje prenose vodu

Kućna hidropak pumpa HW 3600 Easy nudi brojne udobne karakteristike opreme, te također posebno moćno, trajno i energetsko učinkovito navodnjavanje za veće vrtove.


Kućna hidropak pumpa s AL-KO patentiranom tehnologijom

Imate bunar ili cisternu i želite upotrebljavati vodu za kuću, dvorište ili vrt? Želite povećati tlak u svojoj privatnoj kućnoj vodnoj mreži? U tom slučaju preporučujemo naše kućne hidropak pumpe. One su idealan pomagač za samostalni transport procesne vode. U nekoliko koraka spremne za tih i efikasan rad. Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi.


Tehnički detalji za kućnu hidropak pumpu AL-KO HW 3600 Easy

Razno korištenje kućne hidropak pumpe kroz dostavnu visinu do 38 m i visine usisavanja do maks 8 m. Odmah spremna za rad, vrtna pumpa s maks. protokom od 3600/h u svakoj situaciji uvjerava – bilo od rezervoara iznad zemlje, kišne bačve ili dubokog bunara. Efikasan i veliki filtar štiti od grubog onečišćenja, te se lako čisti i omogućuje duževremensko korištenje. S volumenom od 17 L tlačnog kotla osigurava se dovoljno vode. Tlak uključivanja 1,5 bara, tlak iskljičivanja 2,8 bara.
Efikasan sistem usisavanja AL-KO kućne hidropak pumpe HW 3600 Easy s snagom od 850 W osigurava brzo korištenje. Energetsko učinkovita, sa usisavanjem sigurna od rada na suhom. Osiguran položaj AL-KO kućne hidropak pumpe HW 3600 Easy kroz kućište pumpe ojačano staklenim vlaknima i velikom kontaktnom površinom. Uobičajeni priključci crijeva standardne veličine 1 inč (G 1“), tako da već postojeći materijal možete kombinierati s našom kućnom hidropak pumpom.
Upozorenje: Kućna hidropak pumpa nije prikladna za pitku vodu, nego samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda za bazen) ispod 35 °C. Također nije namijenjena za rad s slanom vodom, voda s agresivnim kemikalijama i vodom onečišćenom pjeskom.


Gdje mogu kupiti kućnu hidropak pumpu AL-KO HW 3600 Easy

Kućnu hidropak pumpu AL-KO HW 3600 Easy možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Ta pumpa je efikasna podrška u navodnjavanju iz bunara, cisterne ili bačve.
Tražite dodatnih alternativa? Nudimo vam brojne druge ponude pumpa za vodu, koje će se najbolje uklopiti u vaš vrt.

Vaše prednosti

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 3600 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 38 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.8 BAR
Snaga motora, W 850 W
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 12.6 KG
Zaštita od rada na suho NE
Tlak uključivanja, bar 1 BAR
Tlak isključivanja, bar 2.8 BAR
Visina bez ambalaže u cm 52.9 CM
Širina u cm bez pakiranja 18.6 CM
volumen tlačne posude, l 17 L
Duljina u cm bez pakiranja 42.55 CM
filter DA
Dimenzija duljina kartona cm 50 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 76
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (104.38KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.