Kućni hidropak AL-KO HW 4500 FCS Comfort

Broj. art.:: 112850
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna, solidna kućna hidropak tlačna pumpa s vrhunskom opremom
  • XXL predfiltar lako čisti za dugačak životni vijek
  • Učinkovita zaštita od rada na suho zahvaljujući sustavu Flow Control
  • Lako se instalira i pokreće jer su nepovratni ventili uključeni u isporuku
  • Kompletna oprema s ugrađenim manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom

Kućna hidropak tlačna pumpa prikladna je za navodnjavanje vrtnih površina i zemljišta, za opskrbu vodom u kući i za povećanje tlaka u vodoopskrbi.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 4500 FCS Comfort: jako velika snaga i vrhunska oprema

Kod nas se i dalje puno vode za piće koristi kao tehnološka voda. Pouzdano korištenje kišnice/vode iz bunara za tehnološku vodu zahvaljujući AL-KO kućnim hidropak tlačnim pumpama pritom je jednostavnije i pouzdanije nego ikad prije. S našom kućnom hidropak tlačnom pumpom zahvaljujući inteligentnoj elektronici, dugovječnoj mehanici i tlačnom spremniku vode s međuspremnikom od 17 litara pouzdano ćete navodniti svoj vrt ili ćete vodu čak koristiti za ispiranje WC-a, razna čišćenja ili tuširanje i pranje. HW 4500 FCS Comfort vrhunski je opremljena izdržljiva kućna hidropak tlačna pumpa. Pritom se odlikuje malom težinom od samo 18 kg. Dijelom je izrađena od robusne plastike, a važni elementi koji provode vodu su od mesinga i nehrđajućeg plemenitog čelika.


Tehnički detalji za kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 4500 FCS Comfort

Ova kućna hidropak tlačna pumpa posebno je tiha i mirna kućna hidropak tlačna pumpa sa snažnim motorom od 1.300 W. Radi učinkovito uz rijetko uklapanje što se postiže velikom učinkovitošću hidraulike pumpe. 1-stupanjska transportna tehnika, integrirani XXL filtar i nehrđajuća oprema od plemenitog čelika glavne su karakteristike koje odlikuju ovu hidropak tlačnu pumpu. 1-stupanjska transportna tehnika kućne hidropak tlačne pumpe jamči izuzetno visok tlak – i do 5,0 bara.
Takav visoki tlak omogućuje maksimalan protok od 4.500 litara na sat. AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa radi posebno tiho i mirno s konstantnim radnim tlakom. Zahvaljujući integriranom XXL predfiltru unutrašnjost pumpe dobro je zaštićena od onečišćenja. Uz spremnik u kućište pumpe ugrađeni su i pritisni prekidač i manometar. Uređaj je optimalno zaštićen od udara.
Integrirana zaštita od rada na suho jamči da se neće oštetiti u slučaju nestanka medija koji se transportira. Zahvaljujući inteligentnom upravljanju sustava Flow Control pumpa se nadzire 24 sata/7 dana u tjednu i isključuje se u slučaju rada na suho.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 4500 FCS Comfort

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 4500 FCS Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača svojoj blizini. AL-KO kućnа hidropak tlačnа pumpа omogućava automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom uz pomoć vrhunske opreme.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom, kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 4000 FCS Comfort ili kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 5000 FMS Premium.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112850
EAN 4003718042979
Maksimalni protok L/h 4500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 50 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.8 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 18 KG
Zaštita od rada na suho DA
Tlak uključivanja, bar 2 BAR
Tlak isključivanja, bar 3.8 BAR
Duljina u cm bez pakiranja 47.8 CM
volumen tlačne posude, l 17 L
Visina bez ambalaže u cm 64.7 CM
Širina u cm bez pakiranja 28.4 CM
Bruto težina u kg 20.9 KG
filter DA
Dimenzija duljina kartona cm 54 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Duljina kabela, m 1 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Snaga motora, W 1300 W

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.