Specijalni usisni komplet AL-KO 1", 7 m, s nožnim ventilom od mesinga i navojnom spojnicom 1"

Broj. art.:: 110795 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Usisno crijevo stabilnog oblika s nepovratnim ventilom
  • Optimalno za vrtne pumpe, kućne hidropak tlačne pumpe i druge pumpe za vodu
  • Dužina 7 m
  • S nepovratnim ventilom od mesinga, usisnom košarom i priključcima
  • Promjer 1" (33,3 mm)

Kupite originalne rezervne dijelove: ovo usisno crijevo marke AL-KO prikladno je za sve AL-KO vrtne pumpe, Jet pumpe i kućne hidropak tlačne pumpe.


Kvalitetni specijalni usisni komplet s usisnom košarom, vijčanim spojem, nepovratnim ventilom i navojnom spojnicom od 1" može se višestruko koristiti za odvodnju. Zahvaljujući izvrsnoj obradi moći ćete ga koristiti svugdje gdje usisavate tehnološku vodu, npr. iz jezeraca, raznih vrsta bazena, akvarija, bačava za kišnicu, bunara i cisterni. Svojim promjerom od 1" i dužinom od 7 m može se koristiti vrlo fleksibilno.


Kupite poseban usisni komplet AL-KO 1", 7 m

Poseban usisni komplet AL-KO 1", 7 m sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110795
EAN 4003718025293
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.