Višenamjenski uređaji za čistu i prljavu vodu

Naše potopne tlačne pumpe za čistu i nečistu vodu mogu se fleksibilno koristiti i rade s velikim protocima. U nekim slučajevima omogućuju ravno usisavanje do 3 mm, jednostavno ispumpavanje i prijenos vode iz bazena, ribnjaka, cisterni, spremnika i poplavljenih podruma, kao i npr. iz jezera, bara i rijeka. Dok su pumpe za čistu vodu prikladne za upotrebu u bazenima, jezerima za plivanje, cisternama i fontanama, potopne pumpe za nečistu vodu provode jako zagađenu vodu veličine zrna do 30 mm. Izuzetno je snažna naša posebna pumpa za duboke bunare, koja doseže maksimalnu visinu od 55 m. U našem asortimanu naći ćete i kombinirane modele: AL-KO Twin potpone pumpe kombiniraju karakteristike pumpe za čistu i nečistu vodu u jednom uređaju. Naše komaktne potopne tlačne pumpe također ispunjavaju dvije zadaće jer postižu visoki tlak i veliku brzinu isporuke.

Više informacija >

Filter proizvoda

Pronađeno 20 proizvoda
Br. art.: 112831 Opet raspoloživo od 16.07.2024
159,00 EUR
Br. art.: 112836 Opet raspoloživo od 16.07.2024
229,00 EUR
Br. art.: 113962 Opet raspoloživo od 16.07.2024
79,00 EUR
Br. art.: 112820 Opet raspoloživo od 16.07.2024
59,00 EUR
Br. art.: 112828 Opet raspoloživo od 16.07.2024
179,00 EUR
Br. art.: 113884 Opet raspoloživo od 16.07.2024
229,00 EUR
Br. art.: 113593 Male količine
39,00 EUR
Br. art.: 113470 Raspoloživo
289,00 EUR
Br. art.: 112822 Opet raspoloživo od 16.07.2024
84,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO Potopne pumpe prednosti| Fleksibilna primjena

Fleksibilno korištenje

Od rukovanja jednostavnom prskalicom za travnjak do isporuke složenih sustava za navodnjavanje do automatskog opskrbe vodom za domaćinstvo u vezi s hidrokontrolom - podvodne tlačne pumpe AL-KO kombiniraju prednosti vrtnih i potopnih pumpi u jednom uređaju.

AL-KO Potopne pumpe prednosti | Perfektna oprema

Savršeno opremljeno

Opremljene plutajućim prekidačem za automatsko uključivanje i isključivanje, kao i kutnom vezom od 90 stupnjeva i kombiniranom nazuvicom za uobičajene veličine crijeva, pumpe za otpadnu vodu AL-KO imaju sve zahtjeve za nesmetan rad.

AL-KO Potopne pumpe prednosti | Pouzdanost i dugovječnost

Dugoročno pouzdan

Zahvaljujući stabilnoj i robusnoj konstrukciji s više brtvenih setova i upotrebi materijala koji ne koroziraju, pumpe za otpadnu vodu AL-KO također su idealne za ekstremne zahtjeve. To jamči dugi vijek trajanja.

AL-KO Potopne pumpe prednosti| Motor i unutrašnjost

Bitne su unutarnje vrijednosti

Robusne pogonske osovine od nehrđajućeg čelika i bez hrđe, trajno podmazani i bez održavanja kuglični ležajevi, čvrste trostruke brtve i stabilna kućišta čine AL-KO potopne pumpe posebno izdržljivima i pouzdanima.

AL-KO Potopne pumpe prednosti| Optimalno niveliranje

Optimalna regulacija razine

Pomoću slobodno podesivog nosača za pozicioniranje plovnog prekidača možete brzo i jednostavno odrediti razinu vode za automatsko isključivanje crpke.

AL-KO Potopne pumpe prednosti | Pouzdane i moćne

Pouzdani sveobuhvatni

Jednostavnim podešavanjem nožice pumpe, dvostruke potopne crpke AL-KO nude sve prednosti crpki za prljavu i bistru vodu u jednom uređaju, od brzog ispumpavanja prljave vode ispruženom nogom pumpe do uklanjanja zaostale vode u plitkom načinu usisavanja.

AL-KO Potopne pumpe | Proizvodne linije
Program pumpi

Pouzdan, moćan i pogodan za razne vrste usisavanja: ovo su značajke kvalitete potopnih crpki AL-KO. Koriste se za odvodnju i navodnjavanje te promiču bistru i jako zagađenu vodu. Osim što se koriste u vrtu, možete koristiti i naše pumpe za bistru i prljavu vodu u podrumu za usisavanje poplavljenih područja. Zahvaljujući svojim visokim performansama, mogu se nositi s ekstremnim zahtjevima.

Testirano i ocijenjeno "vrlo dobro": AL-KO TWIN 14000 Premium potopna pumpa, Heimwerker Praxis (02/2016): sehr gut (1,3)

Kod nas ćete pronaći:

| Univerzalne potopne pumpe 
Kombinirane pumpe za svaku vrstu vode. Bez obzira radi li se o prljavoj ili bistroj vodi.

| Podvodne pumpe za bistru vodu 
Podvodne pumpe za bistru čistu vodu.


| Podvodne pumpe za prljavu vodu 
Zahvaljujući velikom ulaznom otvoru, također i za jako zagađenu (sivu)vodu.

| Potopne tlačne pumpe / Bunarske pumpe 
Dva u jednom: vrtne i bunarske pumpe.


AL-KO Potopne pumpe

Prava pumpa za vaše potrebe

Univerzalne potopne pumpe 
| Robustne, praktične i moćne
| Moguće je plitko usisavanje
| Pogodan i za uske zdence. Modeli s integriranim plovnim prekidačem.
| E Jednostavno podešavanje nožice pumpe za prebacivanje s prljavog na čisti rad vode.

Potopne pumpe za čistu vodu 
| S przinom protoka do 10.500 l/h
| Idealno za crpljenje vode iz bazena, cisterni i bunara
| Plitko usisavanje do 3 mm (ovisno o modelu)

Potopne pumpe za prljavu vodu 
| Snažani i čvrsti
| Velika količina protoka vode do 12.000 l/h
| Uključena univerzalna kutna veza
| Veličina zrna do 30 mm

Potopne tlačne pumpe / Pumpe za zdence 
| Veliki protok vode pri visokom tlaku
| Višestepenski pogoni pumpi
| Motori bez održavanja s prekidačem za zaštitu od pregrijavanja

Svestrane potopne pumpe 

Potopne pumpe rade prema takozvanom „centrifugalnom principu“: voda dolazi do pogonskog rotora u dijelu za dovod vode kroz usisni otvor. Usisani u vodu transportiraju se rotorima. Razlikuju se drenažne pumpe, koje samo stvaraju niski tlak i premještaju velike količine vode, od potopnih tlačnih pumpi za vodu. Oni generiraju dovoljan pritisak za navodnjavanje ili za pumpanje na veće visine, na primjer čak i na gornje katove.

Pumpe za nečistu vodu su poseban slučaj: osim vode, moraju prenesti i čestice prljavštine. To značajno povećava stres na materijal i performanse motora. Zahvaljujući vrtložnoj geometriji radnog kola, model Potopne pumpe DRAIN 20000 HD lako se nosi s jako zmazanom vodom s 5 posto plutajućeg smeća i veličine zrna do 38 mm


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.