Originalni pribor za pumpe izravno od proizvođača

Naš dodatni pribor za vodenu tehnologiju nudi vam sve što vam teba za AL-KO pumpe za vodu, kućne automate i hidropak pumpe. Bogat asortiman opreme za vrtne pumpe posebno je prilagođen našim pumpama i veoma je pouzdan. Kako bismo vaše vrtne pumpe pretvoritli u kućne automate nudimo AL-KO Hydrocontrol, koji pouzdano štiti od rada na suho i automatski otkriva propusne vodove. Nadalje nudimo i prikladne XXL predfiltere, npr. za vrtne pumpe i kućne hidropak pumpe. Oni se mogu lako ukloniti i očistiti. U asortimanu također imamo  usisna i tlačna crijeva.

No filters found
Pronađeno 37 proizvoda
Br. art.: 113793 Raspoloživo
249,00 EUR
Br. art.: 113563 Raspoloživo
299,00 EUR
Br. art.: 113721 Opet raspoloživo od 19.06.2024
46,00 EUR
Br. art.: 110135 Male količine
41,00 EUR
Br. art.: 113811 Uskoro dostupno
9,00 EUR
Br. art.: 113718 Raspoloživo
9,00 EUR
Br. art.: 112478 Raspoloživo
94,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Originalni pribor za pumpe za vodu
U pribor za AL-KO vodenu tehnologiju ubrajamo odgovarajuće predfiltere, umetke za filtere, naš hidrokontrol za pretvaranje vrtnih pumpi u kućne automate, kao i usisna i tlačna crijeva. U svakom slučaju s ekološkog gledišta korištenje kišnice ima smisla: s pumpom za vodu i odgovarajućim priborom možete jednostavno zallijevati vaš vrt, pumpati vodu iz vašeg bunara ili čak postaviti pravi sustav tehnološke vode. Što god planirali: uz naše pumpe i odgovarajući pribor za vrtne pumpe, pri ruci su vam pravi proizvodi.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.