Benzinska pumpa za vodu AL-KO BMP 14001

Broj. art.:: 113793 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna benzinska pumpa za velike količine vode
  • 4-taktni motor s lakim pokretanjem
  • Ručka za nošenje za praktičan transport
  • Mogućnost mobilne i fleksibilne upotrebe bez strujnog priključka (posebno u slučaju poplave)
  • Široke noge za stabilno stajanje

Često se kupuje zajedno sa ...

249,00 EUR
Ovaj proizvod
7,00 EUR
Raspoloživo
18,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

274,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Bilo da želite navodnjavati svoj prigradski vrt, spremnike vode, jezerca, bazene ili želite vodu od poplave ispumpati iz podruma – ova pumpa za vodu spremna je raditi i tamo gdje nema utičnice.


Benzinska pumpa za vaš vrt

4-taktni AL-KO motor s lakim pokretanjem i ventilima s gornje strane (OHV tehnologija) izuzetno je učinkovit. To se pokazuje velikom snagom uz istovremeno malu potrošnju benzina. Benzinska pumpa za vodu AL-KO BMP 14001 ispunjava najviše zahtjeve te i u trajnom radu postiže maksimalan učinak.


Tehnički detalji za benzinsku pumpu AL-KO BMP 14001

Benzinska pumpa nudi veliku snagu od 1,7 kW i iz dubine do 6 m vodu transportira do 36 m visine. Zahvaljujući dugovječnoj i učinkovitoj AL-KO tehnologiji pumpe i spremniku benzina od 1,6 litara ova je pumpa idealna za mnogobrojne poslove odvodnje. Radi jednostavnog održavanja otvor za ulijevanje ulja smješten je na kućištu pumpe na lako dostupnom mjestu. Priključak za usisnu i tlačnu stranu ima promjer od 1" (33,3 mm). Kako bi se krug pumpe radi neometanog pokretanja brzo i udobno napunio vodom, na gornjoj strani pumpe smješten je nastavak za jednostavno ulijevanje. Ova pumpa transportira do 12.000 litara vode na sat. Zahvaljujući težini praznog uređaja od samo 13 kg pumpa za vodu može se koristiti mobilno i fleksibilno.
Napomena: benzinska pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite benzinsku pumpu AL-KO BMP 14001

AL-KO pumpu za vodu AL-KO BMP 14001 jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO vrtna pumpa BMP 14001 vaš je učinkoviti i o struji neovisni pomoćnik u vrtu i kući. Tražite više alternativa? Tada pogledajte jaču pumpu AL-KO BMP 30000.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113793
EAN 4003718060805
Maksimalni protok L/h 12000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 36 M
Maksimalna usisna visina, m 6 M
Maksimalni pritisak, bar 3.6 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 13.5 KG
Visina bez ambalaže u cm 36.3 CM
Bruto težina u kg 15.5 KG
Duljina u cm bez pakiranja 42.7 CM
Širina u cm bez pakiranja 33.2 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Engine

Volumen spremnika goriva, l 1.6 L
Motor ccm 80
Motor o/min 3600
Snaga kW 1.7 KW
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.83MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (92.9KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.