Filtarski umetak AL-KO 100/1"

Broj. art.:: 113718 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Filtarski umetak za AL-KO predfiltar vrtne pumpe 100/1" (Br. art. 113720)
  • Za sve pumpe za vodu AL-KO „JET“ i AL-KO hidropak pumpe
  • Pogodno za pijesak i krute tvari
  • Izrađen od visokokvalitetne, perive plastike (80 mikrona)
  • Jednostavno održavanje

Ovaj filtarski umetak važan je dodatak za AL-KO predfiltar vrtne pumpe (Br. art. 113720).


Očekujte kvalitetu i kod dodataka za vaš predfiltar vrtne pumpe. Ovaj filtarski umetak je sa 100/1" izmjenjiv dio predfiltra (Br. art. 113720). Učinkovito štiti mehanizam pumpe. Koristi se za AL-KO pumpe za vodu „JET“ i AL-KO hidropak pumpe. Izrađen od čvrste plastige, pogodan za pijesak i krute tvari te se nakon korištenja može lako oprati.


Kupite filtarski umetak AL-KO 100/1"

Kupite filtarski umetak AL-KO 100/1" u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći pribor i rezervne dijelove za vaše vrtne pumpe, pumpe za vodu, hidropak pumpe, kućne automate ili potopne pumpe.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113718
EAN 4003718060300
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.