Usisno crijevo AL-KO 3/4"

Broj. art.:: 110005
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Usisno crijevo stabilnog oblika s nepovratnim ventilom
  • Optimalno za vrtne pumpe, kućne hidropak tlačne pumpe i duge pumpe za vodu
  • Vrlo dugovječna, poluprozirna plastika
  • Dužina 4 m
  • Promjer ¾"
110125
Garden Pump Jet 1000 Without Hose Detalji

Kupite originalne rezervne dijelove: ovo usisno crijevo marke AL-prikladno je za sve AL-KO vrtne pumpe, Jet pumpe i kućne hidropak tlačne pumpe.


Svestrano PVC crijevo s usisnom košarom, vijčanim spojem, nepovratnim ventilom i navojnom spojnicom 1" može se višestruko koristiti za odvodnjavanje. Zahvaljujući kvalitetnoj obradi moći ćete ga koristiti svugdje gdje usisavate tehnološku vodu, npr. iz jezeraca, raznih vrsta bazena, akvarija, bačava za kišnicu, bunara i cisterni. Svojim promjerom od ¾" (26,4 mm) i dužinom od 4 m može se koristiti vrlo fleksibilno. Budući da je crijevo poluprozirno, protok vode ćete uvijek imati na oku.


Kupite usisno crijevo AL-KO ¾"

Usisno crijevo AL-KO ¾" sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110005
EAN 4003718014532
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.