Snažno navodnjavanje vrta s visokom učinkovitošću

Vrtne pumpe često se koriste za zalijevanje travnjaka i gredica. Osim toga ove pumpe su također pogodne za pumpanje vode iz slavine, kišnice itd. Povećani tlak pogodan je i za prskalice za vodu ili vrtne tuševe kao daljnje područje primjene. AL-KO pumpe posebno karakterizira njihova visoka razina učinkovitosti. Osobito su tihe, tako da vas neće ometati buka vrtne pumpe. Ugrađeni motori izuzetno su izdržljivi i snažni, što znači da možete biti sigurni u dug vijek trajanja. Veliki protok naših pumpi govori sam za sebe. Kako bismo vam pružili maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom rada, naše vrtne pumpe imaju široko podesivo postolje, neke imaju zaštitu od rada na suho i glave izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg inox-a. Ugrađeni XXL predfilter može se lako ukloniti i očistiti. Oprema i značajke ovise o modelu.

Više informacija>

Filter proizvoda
Pronađeno 8 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO Vrtne pumpe prednosti | Sveobuhvatna zaštita

Sveobuhvatna zaštita

ntegrirana zaštita od rada na suho učinkovito štiti crpku od mogućih oštećenja ako nema vode. XXL filtar koji se lako čisti također pruža optimalnu zaštitu od onečišćenja.

AL-KO Vrtne pumpe prednosti  | Brza instalacija

Brza i jednostavna instalacija

Zahvaljujući nepovratnom ventilu integriranom u filtar, vrtne pumpe AL-KO posebno brzo usisavaju vodu i stoga ih je lako staviti u pogon.

AL-KO Vrtne pumpe prednosti  | Samousisne vrtne pumpe

Samousisavajući

Bilo da se radi o bunarima, cisternama ili bačvama za kišu - vrtne pumpe AL-KO bez napora usisavaju vodu zahvaljujući ugrađenom mlaznom sustavu. Stoga ste uvijek spremni za brzu upotrebu.

AL-KO Vrtne pumpe prednosti  | Tehnika pumpanja

Visoka učinkovitost, tih rad

Zahvaljujući 5-stupanjskoj visokotlačnoj transportnoj tehnologiji s učinkovitošću od preko 30 posto, vrtna pumpa Jet 6000/5 Premium nije samo izuzetno učinkovita, već i ugodno tiha s maksimalno 73 db (A) emisije zvuka. S izuzetno visokim tlakom do 6 bara (60 metara), crpka također postiže maksimalni protok od 6000 l / h..

AL-KO Vrtne pumpe prednosti  | Robusno kućište

Robustan i bez održavanja

Kućišta vrtnih pumpi AL-KO po želji su izrađena od INOX nehrđajućeg čelika ili plastike ojačane staklenim vlaknima. To pumpe čini posebno robusnima i izdržljivima. Mjedeni umetci u vijčanim spojevima također osiguravaju solidnu mogućnost spajanja sa standardnim navojima G 1 ".

AL-KO Prednosti vrtnih pumpi  | Venturi-Sistem

Integrirani venturijev sustav

Izvrsno usisavanje i učinkovit protok vode zahvaljujući integriranom Venturi sustavu (ne kod svih pumpi).

AL-KO Vrtne pumpe  | Proizvodne linije
Naše vrtne pumpe

Vrtne pumpe koriste se za sigurno i praktično navodnjavanje vrta prskalicama, tuševima i prskalicama. Praktični su i mobilni za upotrebu i osiguravaju snažno navodnjavanje čak i na velikim udaljenostima. Visine usisavanja do 8 m nisu problem. Integrirana zaštita od suhog rada štiti crpku od mogućih oštećenja ako nema dovoljno vode. XXL filtar, koji se također lako čisti, štiti od onečišćenja unutar crpke. Vrtne pumpe AL-KO s višestepenom transportnom tehnologijom poput Jet 6000/5 Premium posebno su tihe u radu. Pumpe s integriranim Venturi sustavom kao što je Jet 3600 impresioniraju svojim velikim efektom usisavanja i učinkovitim protokom vode.

Ispitan i utvrđeno je sa ocjenom "vrlo dobar": pumpi za vodu AL-KO Jet 6000/5 Premium, Heimwerker Praxis (05/2013): sehr gut (1,4)

Kod nas ćete pronaći:

| Premium-vrt pumpe;
Osobito tihe i energetski štedljive pumpe za vodu

| Comfort-vrtne pumpe 
S integriranom zaštitom od suhog rada i XXL filtrom

| Classic-vrtne pumpe 
Robustne, snažne ulaznog razreda

AL-KO AL-KO Vrtne pumpe

Prava pumpa za vaše potrebe

Premium-vrtne pumpe
| Integrirani XXL predfilter
| ntegrirana zaštita od suhog rada
| Moćan i štedi energiju
| Osobito tiho

Comfort-vrtne pumpe
| Integrirana zaštita od suhog rada
| Integrirani XXL predfilter
| Moćani i pouzdani

Classic-vrtne pumpe
| Jednostavno puštanje u rad
| Mobilni i kompaktni
| Savršen omjer cijene i performansi


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.