Vrtna pumpa AL-KO Jet 4000 Comfort

Broj. art.:: 112841 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Navodnjavanje vrta iz bunara, cisterni, bačava za kišnicu, jezeraca
  • S učinkovitim sustavom Flow Control za zaštitu od rada na suho
  • Patentirani, integrirani XXLpredfiltar koji se lako čisti – unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja
  • Motor od 1.000 W zaštićen od preopterećenja ne zahtijeva puno održavanja
  • Brzo spremna za rad zahvaljujući ugrađenom Jet sustavu

Pumpa za vodu Jet 4000 Comfort nudi mnogobrojne karakteristike za udoban rad i osobito snažnu, dugovječnu i energetski štedljivu tehniku navodnjavanja za kuću i vrtove.


Vrtna pumpa s AL-KO patentom

Za zalijevanje cvijeća, trave i vrta želite udobno koristiti vodu iz bunara, jezerca ili cisterne? Želite se opušteno ohladiti pod vrtnim tušem? Čistu vodu želite prenijeti na velike udaljenosti pod visokim tlakom? Onda su naše vrtne pumpe prava stvar za vas. One su idealan pomagač u navodnjavanju vašeg vrta. Pritom ih možete instalirati u nekoliko poteza, a svoj će posao obavljati tiho i učinkovito.
To posebno vrijedi za pumpu za vodu AL-KO Jet 4000 Comfort: u časopisu za kućne majstore Selber Machen (9. izdanje, 08/2013.) s ocjenom „dobar" (1,8) pobijedila je na testu pumpa za vodu. Ispitivači kažu da na ovoj pumpi za vodu „nema baš nikakvih nedostataka". Osim toga pohvalili su niske zvučne vrijednosti. Ona svojim jakim motorom od 1.000 W nudi i više nego dovoljno snage za pumpanje vode iz bunara, cisterni ili bačava za kišnicu. Kvalitetu pumpe za vodu primijetit ćete i u detaljima po kojima se ističe u dugotrajnom radu: na priključnim dijelovima ugrađeni su vijčani spojevi od mesinga, a metalni dijelovi koji provode vodu izrađeni su od nehrđajućeg plemenitog čelika.


Tehnički detalji za vrtnu pumpu AL-KO Jet 4000 Comfort

Zahvaljujući dostavnoj visini do 45 m i maksimalnoj visini samousisavanja od 8 m ova se pumpa za vodu može koristiti osobito svestrano. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova vrtna pumpa koja se može brzo osposobiti za upotrebu s protokom do 4.000 litara/sat može impresionirati u svakoj situaciji. Kako gruba prljavština ne bi uzrokovala oštećenja, tu je učinkoviti i veliki filtar koji se lako čisti. Uz njega je priložen praktičan ključ za odvrtanje XXL filtra.
Učinkoviti usisni sustav AL-KO vrtne pumpe JET 4000 Comfort osigurava brzo osposobljavanje pumpe za rad. Elektroničko upravljanje pomoću sustava Flow Control danonoćno nadzire rad i brine se za optimalnu zaštitu pumpe od rada na suho. Kućište AL-KO vrtne pumpe JET 4000 Comfort je od plastike, a velika dosjedna površina pumpi daje stabilnost. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenim standardnim veličinama od 1", pa se već postojeći materijal može bez problema kombinirati s pumpom.
Napomena: vrtna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite pumpu za vodu AL-KO Jet 4000 Comfort

AL-KO pumpu za vodu Jet 4000 Inox jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO vrtna pumpa Jet 4000 učinkovita je pomoć za mobilno navodnjavanje i odvodnjavanje i za bunare, cisterne i bačve za kišnicu, pa čak i jezerca i bazene.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i mnogobrojne druge vrtne pumpe i pumpe za vodu koje se savršeno uklapaju u vaš vrt.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112841
EAN 4003718042887
Maksimalni protok L/h 4000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 45 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 4.5 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 11.3 KG
Zaštita od rada na suho DA
Visina bez ambalaže u cm 35 CM
Širina u cm bez pakiranja 20.8 CM
Duljina u cm bez pakiranja 47.6 CM
Bruto težina u kg 12.1 KG
filter DA
Snaga, W 1000 W
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Duljina kabela, m 1 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.16MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.51MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.