Vrtna pumpa AL-KO Jet 5000 Comfort

Broj. art.:: 112842 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Navodnjavanje vrta iz bunara, cisterni, bačava za kišnicu, jezeraca
  • S učinkovitim sustavom Flow Control za zaštitu od rada na suho
  • Patentirani, integrirani XXL predfiltar koji se lako čisti – unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja
  • Motor pumpe od 1.300 W zaštićen od preopterećenja ne zahtijeva puno održavanja
  • Brzo spremna za rad zahvaljujući ugrađenom Jet sustavu

Pumpa za vodu Jet 5000 Comfort nudi mnogobrojne karakteristike za udoban rad i osobito snažnu, dugovječnu i energetski štedljivu tehniku navodnjavanja za veće vrtove.


Vrtna pumpa s AL-KO patentom

Za zalijevanje cvijeća, trave i vrta želite udobno koristiti vodu iz bunara, jezerca ili cisterne? Želite se opušteno ohladiti pod vrtnim tušem? Čistu vodu želite prenijeti na velike udaljenosti pod visokim tlakom? Onda su naše vrtne pumpe prava stvar za vas. One su idealan pomagač u navodnjavanju i odvodnji vašeg vrta. Pritom ih možete instalirati u nekoliko poteza, a svoj će posao obavljati tiho i učinkovito.
To posebno vrijedi za pumpu za vodu AL-KO Jet 5000 Comfort. Ona svojim jakim motorom od 1.300 W nudi i više nego dovoljno snage za pumpanje vode iz bunara, cisterni ili bačava za kišnicu. Zahvaljujući niskim zvučnim vrijednostima do 81 decibela bit će tiha, a u radu će osim toga uštedjeti i puno energije. Kvalitetu pumpe za vodu primijetit ćete i u detaljima po kojima se ističe u dugotrajnom radu: na priključnim dijelovima ugrađeni su vijčani spojevi od mesinga, a metalni dijelovi koji provode vodu izrađeni su od nehrđajućeg plemenitog čelika.


Tehnički podaci za vrtnu pumpu AL-KO Jet 5000 Comfort

Zahvaljujući dostavnoj visini do 50 m i maksimalnoj visini samousisavanja od 8 m ova se pumpa za vodu može koristiti osobito svestrano. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s protokom do 4.500 l/h odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Kako gruba prljavština ne bi uzrokovala oštećenja, tu je učinkoviti i veliki filtar koji se lako čisti i zato se može dugo koristiti. Uz njega je priložen praktičan ključ za odvrtanje XXL filtra.
Učinkoviti usisni sustav AL-KO vrtne pumpe JET 5000 Comfort osigurava brzo osposobljavanje pumpe za rad. Elektroničko upravljanje pomoću sustava Flow Control danonoćno nadzire rad i brine se za optimalnu zaštitu pumpe od rada na suho. Kućište AL-KO vrtne pumpe JET 5000 Comfort je od plastike, a velika dosjedna površina pumpi daje stabilnost. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenim standardnim veličinama od 1", pa se već postojeći materijal može bez problema kombinirati s pumpom.
Napomena: vrtna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite pumpu za vodu AL-KO Jet 5000 Comfort

AL-KO pumpu za vodu Jet 5000 Inox jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO vrtna pumpa Jet 5000 učinkovita je pomoć za mobilno navodnjavanje i odvodnjavanje i za bunare, cisterne i bačve za kišnicu, pa čak i jezerca i bazene.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i mnogobrojne druge vrtne pumpe i pumpe za vodu koje se savršeno uklapaju u vaš vrt.

Tehnički podatci

Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
ključ za filter DA
Maksimalni pritisak, bar 5
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 76
Maksimalni protok L/h 4500
Pogon pumpe 1 stupanj
Snaga, W 1300
Maksimalna dostavna visina u m 50
Maksimalna usisna visina, m 8
Promjer tlačne cijevi G 1" (33,3 mm)
filter DA
Zaštita od rada na suho DA
Promjer usisne cijevi G 1" (33,3 mm)
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.