solo® by AL-KO Multitool + priključna kosa 130 MT SBA

Broj. art.:: 127634 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Osnovni uređaj s priključnom kosom (nož i glava za nit)
  • Motor s niskim emisijama
  • Praktična asimetrična loop ručka za savršeno i udobno rukovanje
  • Sustav Easy-Start - motor se lako pokreće uz minimalan napor
  • Uključen udobni, podstavljeni dvostruki pojas
  • Kutni prijenosnik bez održavanja

Često se kupuje zajedno sa ...

319,00 EUR
Ovaj proizvod

Ukupan iznos

592,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Svestrani alat za vaš vrt - naš solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat 130 MT

Kao mobilni višenamjenski uređaj, ova benzinska motorna kosa ne samo da impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti, već preuzima i druge poslove s pravim alatima za rezanje. Nastavak motorne kose s glavom Fast and Easy (za jednostavno uvlačenje niti i brzo namatanje bez otvaranja glave) i s dva različita noža (3 zuba i nož za malčiranje) uključeni su u opseg isporuke. Višestruka upotreba može se proširiti pomoću nastavka štapne pile (CSA 130 MT), nastavka škara za živicu (HTA 130 MT) ili s produžetkom cijevi osovine od 1 m (MTA 130 MT) (opcija - nije uključeno u opseg isporuke).

Inovativni motor

Zahvaljujući ovom posebnom motoru s niskim vibracijama, postiže se čišće i bolje izgaranje (do cca. 45% manje CO² ispušnih plinova) i uz manju potrošnju goriva. Nakon izgaranja, komora za izgaranje se čisti zrakom od izgorjele smjese (ispušnih plinova), tako da za sljedeće izgaranje gotovo da ne ostaje neizgorjela smjesa.

Visoka udobnost i savršeno rukovanje postignuti su sustavom Easy Start - lako pokretanje motora uz malo napora - i praktičnom asimetričnom ručkom s petljom. Uz to, tu je i podstavljena dvostruka traka za nošenje i ručka mekana na dodir koji su uključeni u opseg isporuke. Konusni zupčanik je potpuno zatvoren i stoga ne zahtijeva održavanje. Zahvaljujući djeljivoj osovini alata, motorna kosa je također dizajnirana za jednostavan transport i skladištenje koji štedi prostor. Bez obzira na vrijeme rada baterije, duljinu kabela i nered kabela - vaša prednost na velikim travnjacima i parkovima, a posebno na otvorenim površinama.

Kupite solo AL-KO benzinski višenamjenski alat MT 130 i alternative

Jednostavno kupite ovu benzinsku motornu kosu u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini.

Želite li proširiti područje upotrebe svog višenamjenskog alata? Tada su vam na raspolaganju nastavak lančane pile CSA 130 MT (br. artikla 127635) i nastavak za škare za živicu HTA 130 MT (br. artikla 127636).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127634
EAN 4003718063028
Neto težina u kg 5.5 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Bruto težina u kg 11.3 KG
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Pužni prijenos bez podmazivanja 002
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Engine

Easy Start sustav DA
"Ready to start" Prekidač DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 0.7 L
Motor ccm 30
Snaga kW 0.9 KW
Snaga KS 1.22 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.24MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (141.54KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.