solo® by AL-KO Multitool + priključna kosa 130 MT SBA

Broj. art.:: 127634
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Osnovni uređaj s priključnom kosom (nož i glava za nit)
  • Motor s niskim emisijama
  • Praktična asimetrična loop ručka za savršeno i udobno rukovanje
  • Sustav Easy-Start - motor se lako pokreće uz minimalan napor
  • Uključen udobni, podstavljeni dvostruki pojas
  • Kutni prijenosnik bez održavanja

Svestrani alat za vaš vrt - naš solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat 130 MT

Kao mobilni višenamjenski uređaj, ova benzinska motorna kosa ne samo da impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti, već preuzima i druge poslove s pravim alatima za rezanje. Nastavak motorne kose s glavom Fast and Easy (za jednostavno uvlačenje niti i brzo namatanje bez otvaranja glave) i s dva različita noža (3 zuba i nož za malčiranje) uključeni su u opseg isporuke. Višestruka upotreba može se proširiti pomoću nastavka štapne pile (CSA 130 MT), nastavka škara za živicu (HTA 130 MT) ili s produžetkom cijevi osovine od 1 m (MTA 130 MT) (opcija - nije uključeno u opseg isporuke).

Inovativni motor

Zahvaljujući ovom posebnom motoru s niskim vibracijama, postiže se čišće i bolje izgaranje (do cca. 45% manje CO² ispušnih plinova) i uz manju potrošnju goriva. Nakon izgaranja, komora za izgaranje se čisti zrakom od izgorjele smjese (ispušnih plinova), tako da za sljedeće izgaranje gotovo da ne ostaje neizgorjela smjesa.

Visoka udobnost i savršeno rukovanje postignuti su sustavom Easy Start - lako pokretanje motora uz malo napora - i praktičnom asimetričnom ručkom s petljom. Uz to, tu je i podstavljena dvostruka traka za nošenje i ručka mekana na dodir koji su uključeni u opseg isporuke. Konusni zupčanik je potpuno zatvoren i stoga ne zahtijeva održavanje. Zahvaljujući djeljivoj osovini alata, motorna kosa je također dizajnirana za jednostavan transport i skladištenje koji štedi prostor. Bez obzira na vrijeme rada baterije, duljinu kabela i nered kabela - vaša prednost na velikim travnjacima i parkovima, a posebno na otvorenim površinama.

Kupite solo AL-KO benzinski višenamjenski alat MT 130 i alternative

Jednostavno kupite ovu benzinsku motornu kosu u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini.

Želite li proširiti područje upotrebe svog višenamjenskog alata? Tada su vam na raspolaganju nastavak lančane pile CSA 130 MT (br. artikla 127635) i nastavak za škare za živicu HTA 130 MT (br. artikla 127636).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

500 CM
2.5 MM
1:50
Brzo namatanje
M10 x 1,25 Linksgewinde
002
Marka solo by AL-KO
Snaga kW 0.9 KW
Radna širina s niti u cm 41 CM
Snaga KS 1.22 PS
Motor ccm 30
Broj cilindara motora 1
Easy Start sustav DA
"Ready to start" Prekidač DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Dimenzija duljina kartona cm 110 CM
Promjer osovine, mm 26 MM
Bruto težina u kg 11.3 KG
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Neto težina u kg 5.5 KG
Primer DA
Volumen spremnika goriva, l 0.7 L
Podešavanje niti Automatika na dodir
Vrsta pogona Benzin
Proizvodna linija COMFORT pro
Podesiv štap da
Upute za uporabu Preuzmi (8.24MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (141.54KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.