solo® by AL-KO benzinska kosilica 4212 P-A

Broj. art.:: 127638
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Optimalni rezultati košnje i hvatanja zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta
  • Plastična koš za travu s indikatorom napunjivosti
  • 3 u jednoj funkciji: košnja, sakupljanje i malčiranje
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Kotači s kugličnim ležajem za lako guranje
  • Quick-Start-System (QSS) za brzo pokretanje motora

solo® by AL-KO benzinska kosilica 4212 P-A. Pristupačna i lagana.

Mala, ali fina - ovako se predstavlja ova upravljiva, lagana benzinska kosilica. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji". Pouzdanost nije strana kod solo® by AL-KO 4212 P-A.

Visinu rezanja jednostavno postavite centralno

S udobnim centralnom podešavanjem visine košenja možete lako i povoljno podesiti visinu rezanja 7 puta između 2,5 - 7 cm. Sa širinom košnje od 42 cm, benzinska kosilica 4212 P-A idealan je partner za male i srednje vrtove do 800 m². XL kotači s kugličnim ležajem i ergonomski oblikovani upravljač povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by  AL-KO 4212 P-A. Zahvaljujući visokoj aerodinamičnosti kućišta, stabilno kućište od čeličnog lima omogućuje posebno učinkovito hvatanje pokošene trave. To završava u košari za ulov tkanine od 65 l.

Osim toga, ova benzinska kosilica postiže rezultate sa svojim motorom AL-KO Pro 125 QSS koji se lako pokreće s 1,9 kW s OHV tehnologijom. Dobra učinkovitost postiže se zahvaljujući gornjim ventilima. Funkcija 3INONE čini kosilicu svestranom: košenje, hvatanje i malčiranje.

Kupite 4212 P-A benzinsku kosilicu i alternativu

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu 4212 P-A u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Želite li benzinsku kosilicu s većom širinom košnje? Tada preporučamo solo® by AL-KO benzinsku kosilicu 4712 P-A. (Predmet br. 127639).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Snaga kW 1.9 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina, cm 42 CM
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Visina u cm bez pakiranja 108 CM
Duljina u cm bez pakiranja 139 CM
Širina u cm bez pakiranja 52 CM
Motor ccm 123
Motor o/min 2850
Broj cilindara motora 1
Visina reza min/maks. mm 25 - 75 MM
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Malčiranje DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 101 CM
materijal prihvatne košare Plastika
snaga uređaja u kW 1.9
Promjer kotača prednji, mm 180 MM
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Kućište, materijal čelik
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Promjer kotača straga, mm 205 MM
Košara s prikazom punjenja DA
Pogon kotača nema
Bočno izbacivanje NE
Prihvatna košara, l 65 L
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Primer NE
Proizvodna linija EASY
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Vrsta pogona Benzin
Max Airflow Technology Nein
Neto težina u kg 26.7 KG
Funkcija 3u1
Bruto težina u kg 31.4 KG
Upute za uporabu Preuzmi (3.91MB)
Preuzmi (16.93MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (568.95KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.