solo® by AL-KO benzinska kosilica 4212 P-A

Broj. art.:: 127638
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Optimalni rezultati košnje i hvatanja zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta
  • Plastična koš za travu s indikatorom napunjivosti
  • 3 u jednoj funkciji: košnja, sakupljanje i malčiranje
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Kotači s kugličnim ležajem za lako guranje
  • Quick-Start-System (QSS) za brzo pokretanje motora

solo® by AL-KO benzinska kosilica 4212 P-A. Pristupačna i lagana.

Mala, ali fina - ovako se predstavlja ova upravljiva, lagana benzinska kosilica. Kvaliteta i dugovječnost zajamčeni su ovim proizvodom zahvaljujući ključnim ciljevima "razvijeno u Njemačkoj" i "proizvedeno u Austriji". Pouzdanost nije strana kod solo® by AL-KO 4212 P-A.

Visinu rezanja jednostavno postavite centralno

S udobnim centralnom podešavanjem visine košenja možete lako i povoljno podesiti visinu rezanja 7 puta između 2,5 - 7 cm. Sa širinom košnje od 42 cm, benzinska kosilica 4212 P-A idealan je partner za male i srednje vrtove do 800 m². XL kotači s kugličnim ležajem i ergonomski oblikovani upravljač povećavaju udobnost pri upravljanju solo® by  AL-KO 4212 P-A. Zahvaljujući visokoj aerodinamičnosti kućišta, stabilno kućište od čeličnog lima omogućuje posebno učinkovito hvatanje pokošene trave. To završava u košari za ulov tkanine od 65 l.

Osim toga, ova benzinska kosilica postiže rezultate sa svojim motorom AL-KO Pro 125 QSS koji se lako pokreće s 1,9 kW s OHV tehnologijom. Dobra učinkovitost postiže se zahvaljujući gornjim ventilima. Funkcija 3INONE čini kosilicu svestranom: košenje, hvatanje i malčiranje.

Kupite 4212 P-A benzinsku kosilicu i alternativu

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu 4212 P-A u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u vašoj blizini. Želite li benzinsku kosilicu s većom širinom košnje? Tada preporučamo solo® by AL-KO benzinsku kosilicu 4712 P-A. (Predmet br. 127639).

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Motor ccm 123
Snaga kW 1.9 KW
Motor o/min 2850
Neto težina u kg 26.7 KG
Pogon kotača nema
broj cilindara 1
Električni start NE
Prihvatna košara, l 65 L
Duljina u cm bez pakiranja 139 CM
Širina u cm bez pakiranja 52 CM
Bruto težina u kg 31.4 KG
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 800 QM
Visina reza min/maks. mm 25 - 65 MM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Funkcija 3u1
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Malčiranje DA
Max Airflow Technologija NE
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 180 MM
Promjer kotača straga, mm 205 MM
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 1.9
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 101 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 42 CM
Proizvodna linija EASY pro
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.91MB)
Preuzmi (16.93MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (568.95KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.