90 godina AL-KO 1931-2021

90 godina AL-KO

Naša vrtna rješenja slave veliki rođendan

2021. godina vrlo je posebna za AL-KO Gardentech. S ponosom se možemo osvrnuti na 90 godina iskustva, razvoja i kompetentnosi na polju inovativnih vrtnih alata. Od samo osnivanja 1931. godine, cilj nam je uvijek bio već danas razvijati proizvode i rješenja za sutra. 

Vjerni geslu "Quality for life" uvijek smo se fokusirali na ljude, njihove individualne potrebe i pitanje kako vrtlarstvo učiniti praktičnijim i pametnijim. 

Postavili smo si zadatak neprestano razvijati nova digitalna i pametna vrtna rješenja. Potaknuti duhom inovacije i osjećajem odgovornosti prema ljudima i prirodi, ovo stvara udobna pomagala za vrtlarstvo s održivom tehnologijom. Bilo robotske kosilice, kosilice, pumpe za vodu, uređaji za obrađivanja tla ili njegu stabala / živica - naš asortiman nudi optimalne uređaje za sve potrebe i svaki izazov u vrtu. 


Radujemo se što ćemo vas pratiti kroz ovogodišnju vrtlarsku godinu i zahvaljujemo se na 90 godina povjerenja u AL-KO proizvode!

UVIDI U 90 GODINA AL-KO

NAŠI JUBILARNI PROIZVODI


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.