Akumulatorska kosilica AL-KO Moweo 42.0 Li

Broj. art.:: 119933 Male količine
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Stabilno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Snažan Li-Ion akumulator od 4 Ah, koji nema memorijskog efekta - akumulator 4 Ah i punjač uklj. u opseg isporuke
  • Optimalne karakteristike za košnju i skupljanje zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta
  • Lagani rad zbog ergonomskog rukohvata i kotača s kugličnim ležajevima
  • Velika prihvatna košara s integriranim prikazom punjenja

Bezžični snagatori s inovativnom litij-ionskom tehnologijom: to su Moweo akumulatorske kosilice tvrtke AL-KO iz serije akumulatora EnergyFlex.


AL-KO Moweo 42.0 Li

Kompaktni model marke AL-KO impresionira svojim robusnim kućištem od čeličnog lima. Tehnika za AL-KO Moweo 42.0 Li razvijena je u Njemačkoj, a proizvodi se u Austriji. Zahvaljujući inovativnim komponentama kao što je litij-ionski akumulator s prikazom punjenja AL-KO Moweo 42.0 Li dugoročni je partner za vaš vrt.


Tehnički detalji za AL-KO Moweo 42.0 Li

Sigurno pokretanje zahvaljujući nasadnom ključu. Litij-ionski akumulator od 40 V osigurava učinkovit rad na travnatim površinama do 400 m². Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama ovaj je akumulator izuzetno dugovječan i ne prazni se sam. Zbog integriranog LED prikaza jednostavno možete očitati kad ga treba napuniti. Akumulator će se napuniti za cca. 1,5 sat. Robusno 7-struko centralno podešavanje kotača kod kojeg se visina rezanja može podesiti između 25 i 75 mm. Velika prihvatna košara s prikazom punjenja ima volumen od 65 l i zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta učinkovito se puni. Ergonomski rukohvat i kotači s kugličnim ležajevima omogućavaju vam košnju bez umaranja.
Akumulator je prikladan za sve uređaje iz serije EnergyFlex. Više o tome saznajte ovdje.


Gdje mogu kupiti AL-KO Moweo 42.0 Li i alternative

AL-KO Moweo 42.0 Li kupite sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za male vrtove. Ako želite akumulatorsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm, preporučamo vam AL-KO Moweo 46.0 Li SP.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Vaše prednosti

Zahvaljujući robusnom kućištu od čeličnog lima, većoj prihvatnoj košari i opcionalnom pogonu kotača akumulatorske kosilice MOWEO iz serije EnergyFlex objedinjuju prednosti klasične benzinske kosilice s tihim radom električnog uređaja bez ispušnih plinova – i to u potpunosti bez kabela. Za manje travnate površine na raspolaganju je osim toga i kompaktna varijanta s plastičnim kućištem (AL-KO Moweo 3.85 Li).

Košnja travnjaka, šišanje živice ili skupljanje jesenskog lišća s istim akumulatorom – uz seriju Energy Flex to nije nikakav problem. Najbolje od svega: uz kosilice se dobiva i akumulator s punjačem, pa još treba kupiti samo odgovarajuće ručne uređaje (bez akumulatora).

Jednostavnim pritiskom tipke može se očitati aktualna razina punjenja akumulatora. Zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji uvijek se može brzo napuniti, a kompletno punjenje traje samo jedan i pol sat.

Kako bi se spriječilo neželjeno pokretanje, svi uređaji imaju sigurnosni ključ. Tek kad ga umetnete, motor se pokreće, a kad ga izvučete, kosilicu možete odložiti mirne savjesti.

Uz trimere, škare za živicu i puhač lišća serija EnergyFlex nudi i druge vrtne uređaje koji mogu raditi s istim akumulatorom.

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Comfort
Radna širina, cm 42 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 75 MM
Izvedba motora bez četkica
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Bočno izbacivanje NE
Max Airflow Technology Nein
Košara s prikazom punjenja DA
Varijanta kućišta kosilice Classic
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Kotači s kugličnim ležajevima DA
GT_ECO_MODE 002
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 45 MIN
Vibracije ahw, m/s^2 1.5
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 92
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Broj noževa 1 ST
Širina u cm bez pakiranja 46 CM
Kompatibilni akumulatori 113280|113524
Promjer kotača prednji, mm 180 MM
Pogon kotača nema
Povezivanje nema
Malčiranje NE
Skupljanje DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 79
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 35 MIN
s prihvatnom košarom DA
materijal prihvatne košare Plastika
Vrsta pogona Baterija
Za površine do qm 400
Duljina u cm bez pakiranja 140 CM
Neto težina u kg 22.4 KG
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Prihvatna košara, l 65 L
Funkcija 2u1
Promjer kotača straga, mm 205 MM
Visina u cm bez pakiranja 105 CM
Kućište, materijal čelik
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 91
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Brzina naprijed maks.km/h 2 KMH
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.