Maksimalna sigurnost zahvaljujući AL-KO / solo® by AL-KO produljenju jamstva


Najviša kvaliteta i užitak u vrtnoj tehnologiji koja je razvijena u Njemačkoj: kupnjom AL-KO vrtnog uređaja donijeli ste ispravnu odluku. Odabranim proizvodom dugo ćete uživati. Dajemo Vam našu riječ i jamstvo od dvije godine na nove proizvode koje unutar 8 tjedana nakon kupovine možete produžiti na 4 godine. Za Vas je ovo posve besplatno, samo morate ispuniti online obrazac.


Vaše prednosti:

  • | 4 godine jamstva: Ekskluzivno produljenje jamstva na ukupno 4 godine
  • | Sigurnost i zaštita ulaganja: Ako uređaj koristite u skladu s uputama, nećete imati dodatnih troškova popravaka
  • | Gdje god ga kupili: Prošireno jamstvo odnosi se na sve AL-KO i solo® by AL-KO uređaje kupljene u Republici Hrvatskoj - bez obzira je li uređaj kupljen u specijaliziranoj trgovini, vrtnom centru ili internetskoj trgovini
  • | Pouzdana usluga: Uz našu široku mrežu ovlaštenih servisnih partnera i našu korisničku službu dobit ćete kompetentnu i nebirokratsku pomoć u slučaju popravka

Besplatno produljenje jamstva odnosi se samo na uređaje proizvođača AL-KO. Primjenjuju se naši programski uvjeti za produljenje jamstva. Naše uvjeti produljenje jamstva 


Vrlo jednostavno! Tri koraka do Vašeg jamstva 2+2:

1. Kupite proizvod i registrirajte se putem našeg obrasca za produljenje jamstva u roku od 8 tjedana od datuma kupovine. 
2. AL-KO će provjeriti Vaše podatke i poslati Vam potvrdu e-mailom o produljenom jamstvu. 
3. Ispišite potvrdu i pipremite ju uz račun u slučaju jamstvenog slučaja. 

AL-KO produljenje jamstva

Odmah ispunite naš obrazac za produljenje jamstva 2+2:


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.