Za njegovan travnjak u svakom kutku

Prošla su vremena kada su hobi vrtlari morali klečati na rubovima travnjaka - kod mukotrpnog dorađivanja nakon košnje. Od sada ovaj zadatak preuzima trimer. Pomoću pojedinačnog podešavanja nagiba na glavi trimera lako se može doći i do teško dostupnih mjesta, npr. ispod vrtnih klupa. AL-KO trimeri za travu fleksibilni su u svim smjerovima zahvaljujući rotirajućoj glavi trimera za 180 stupnjeva (ovisno o modelu). Rubovi travnjaka tako se mogu posebno precizno pokositi. Pri tome se savija samo jedna stvar - trimer za travu.

Više informacijaj >

Filter proizvodaPronađeno 19 proizvoda
Br. art.: 113787 Opet raspoloživo od 16.07.2024
299,00 EUR
Br. art.: 113813 Opet raspoloživo od 16.07.2024
199,00 EUR
Br. art.: 113633 Opet raspoloživo od 15.07.2024
149,00 EUR
Br. art.: 113701 Opet raspoloživo od 15.07.2024
119,00 EUR
Br. art.: 113824 Raspoloživo
229,00 EUR
Br. art.: 113826 Male količine
499,00 EUR
Br. art.: 113535 Male količine
79,00 EUR
Br. art.: 113611 Male količine
49,00 EUR
Br. art.: 112926 Raspoloživo
89,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Trimeri | AL-KO trimeri za travu za fine radove u vrtu

Što god da dođe

Bilo da je riječ o travi ili šipražju ili o košnji uz zidove, ograde ili druge prepreke - uz visokokvalitetni rezni list i reznu glavu AL-KO motorni trimeri za travu idealno su opremljeni za sva područja primjene.

Trimeri | AL-KO trimeri za travu sa zakretnom glavom

Za njegovani travnjak u svakom kutku

Pomoću trostrukog podešavanja nagiba na glavi trimera (ovisno o modelu) lako se može doći i do vrlo teško dostupnih mjesta, kao npr. ispod klupe.

Trimeri | AL-KO trimeri za travu s okretnom glavom

Fleksibilni u svim smjerovima

Glavom trimera koja se može okrenuti za 180 stupnjeva rubovi travnjaka mogu se precizno rezati. Ispravnu dužinu i radni položaj omogućuju teleskopska aluminijska ručka i fleksibilni rukohvat (ovisno o modelu).

trimeri | AL-KO trimeri za travu sa zaštitom za biljke

Precizni do ruba

Zahvaljujući zaštitnoj šipci i kotaču možete vrlo precizno i mirno kositi ispod grmlja ili uz zidove bez straha da ćete nešto oštetiti.

Trimeri | AL-KO trimeri za travu u radu

Korisni savjeti

U svakom vrtu ima mjesta do kojih kosilica ne može doći. Stoga, nakon košnje, trava uz rub travnjaka, na stazama i oko drveća, grmlja i gredica ne bude skraćena na odgovarajuću duljinu. Za ovu finu košnju upotrijebite trimer.

Zahvaljujući fleksibilnoj ručki, naši se trimeri mogu brzo i jednostavno podesiti. Aluminijska ručka čini ih osoboto laganima i izbalansiranima. Tip automatik praktično je automatsko podešavanje niti. Dovoljno je kratko dotaknuti tlo i trimer već ima novu reznu nit i spreman je za nastavak rada. Montirani nož prilikom produljenja reže na željenu duljinu.

Ne fokusiramo se samo na savršeni travnjak, već i na vaše potrebe. Zbog toga smo razvili trimere za travu s ergonomski podesivim osovinama i ručkama. Opremljeni su i najlonskim flaksom i snažnim motorom za precizan rad. Uvjerite se u precizan rez i visoku razinu udobnosti rada naših trimera za travu i ostvarite svoj san o savršeno pokošenom travnjaku.

| Snažni, tamo gdje kosilice nailaze na ograničenja
| Savršen dodatak vašem uređenom vrtu sve do ruba
| Baterijski, električni ili bezinski
| Precizna i jednostavna košnja u svim položajima
| Praktični, svestrani i individualno prilagodljivi vašim potrebama

Perfektno pokošen travnjak – zahvaljujući AL-KO trimerima
Što je veći i zavojitiji vaš vrt, to će biti teže dohvatiti svaki komadić trave. Ali čak i na malim parcelama ima teško dostupnih površina oko drveta, gredica ili ispod grmlja. Stoga je AL-KO trimer savršen dodatak kosilici. Neki od naših uređaja imaju glavu trimera koja se može trostruko podešavati i okretati vodoravno i okomito.  Tako ćete optimalno kositi travu čak i na mjestima gdje drugi uređaji to ne uspijevaju (npr. ispod klupa, zidnih izbočina ili između kamenja). Naši trimeri za travu imaju zaštitnu šipku za zaštitu biljaka i zidova.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.