Potpuno automatski do savršeno pokošenog travnjaka - za vrtove do 2.300 m2

Robotske kosilice Robolinho® rade tiho, sigurno, nježno i također pametno (kada su povezane s pametnim domom ili pametnim vrtlarskim sustavom), dok vi vaše vrijedno slobodno vrijeme možete provesti s obitelji ili se jednostavno opustiti. Zahvaljujući dvostrukom reznom sustavu koji je razvio AL-KO, one osiguravaju savršen rez. Istovremeno, rezultirajuća mikro pokošena trava služi kao biološko gnojivo travnjaku. Robotske kosilice Robolinho® kose vaš travnjak u potpunosti automatski i pouzdano. Mogu svladati i vrlo uske prolaze i nagibe do 45%. Za savršeno njegovani travnjak s najboljim rezultatima na ispitivanjima kvalitete.

Više informacija >

Filter proizvoda
Pronađeno 3 proizvoda
Br. art.: 123033 Raspoloživo
899,00 EUR
Br. art.: 127695 Opet raspoloživo od 16.07.2024
799,00 EUR
Br. art.: 123032 Raspoloživo
749,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO robotska kosilica prednosti | Lagana njega travnjaka

Jednostavna njega travnjaka

Redovnom se košnjom travnjak održava u savršenom obliku. Tehnologija dvostrukih noževa osigurava prirodnu gnojidbu jer se kosina trave usitnjava odmah u samom kućištu kosilice i vraća na travnjak. Nema zelenog otpada koji morate zbrinuti. 

AL-KO robotska kosilica prednosti | Jednostavna instalacija

Jednostavna instalacija

Postavite i pričvrstite baznu stanicu. Graničnu žicu posložite oko područja za košnju i učvrstite klinovima za zemlju. Ona osigurava granice radnog područja. Odredite vrijeme košnje i gotovi ste. Granična žica i klinovi za zemlju uključeni su u opsegu isporuke. 

AL-KO robotska kosilica prednosti | Samostalan rad

Jednostavno upravljanje

Zahvaljujući preglednoj upravljačkoj ploči programiranje uređaja Robolinho® doima se dječjom igrom. Ili upravljajte Robolinho® robotskom kosilicom putem aplikacije AL-KO inTouch. Jednostavno unesite vrijeme na uređaju ili u aplikaciji kada bi Robolinho® trebao kositi i to je to. Košnja će započeti automatski. 

AL-KO robotske kosilice prednosti | AL-KO Robolinho® kompatibilan s Amazon Alexa i IFTTT

Kompatibilan s Amazon Alexa, IFTTT i AL-KO inTOUCH

Jednostavno nadgledajte, radite, konfigurirajte Robolinho® pomoću aplikacije AL-KO inTOUCH, Amazon Alexa i IFTTT i povežite ga s drugim uslugama i uređajima. 

AL-KO robotska kosilica prednosti | Izvrsna tehnologija

Suvremena tehnologija

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i pametnom upravljanju Robolinho® također svladava i uske prolaze širine od najmanje  60 cm. Prepoznaje prepreke, samostalno ih izbjegava i vraća se u baznu stanicu kada je akumulator gotovo ispražnjen. 

AL-KO robotska kosilica prednosti |Čisto rješenje

Čisto rješenje

Dvostruki sustav noževa za malčiranje umanjuje nečistoće u kućištu, osigurava savršeni rez i štedi odlaganje pokošene trave. Pomoću naizmjeničnog rada noževa ulijevo i udesno noževi ostaju dvostruko duže oštri. Jednostavnim okretanjem noževa životni vijek još jednom se udvostručuje. 

AL-KO robotske kosilice prednosti | AL-KO Robolinho® penjanje

Optimalna mogućnost penjanja

Zahvaljujući snažnom pogonu i profilu kotača s dobrim prianjanjem, Robolinho® bez napora svladava uspone do 45 %.

AL-KO robotska kosilica prednosti| Neovisni o vremenu

Neovisan o vremenskim prilikama

Ugrađeni senzor za kišu u robotskim kosilicama solo® by AL-KO daje Vam izbor: kositi na kiši ili pauzirati. D

AL-KO robotska kosilica prednosti| Prava mjera

Prava mjera

Podešavanje visine rezanja može se podesiti jednim pokretom - jednostavno i brzo. 

AL-KO robotska kosilica prednosti | Povratak doma pritiskom na gumb

Vožnja kući na pritisak gumba

Rad košnje u bilo kojem trenutku možete prekinuti pritiskom tipke Home ili pomoću aplikacije inTOUCH. U tom slučaju, robotska kosilica automatski se vraća u baznu stanicu. Kada je akumulator skoro prazan, samostalno se vraća u baznu stanicu. Litij-ionska tehnologija omogućuje brzo punjenje bez memoijskog učinka i dugi vijek trajanja. 

AL-KO robotska kosilica prednosti| Dobro prianjanje

Snažni profil

Serijski snažna trakcija: Dva pogona s visoko profiliranim kotačima omogućuju male radijuse okretanja i izvrsno prianjanje uz tlo. 

AL-KO robotska kosilica prednosti | Osmišljeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji

Made in ...

U potrazi za optimalnim, s ciljem stvaranja djelića budućnosti. AL-KO, to su vrtni uređaji "engineered in Germany". Više od 50 godina dizajniramo i razvijamo vrtne uređaje koji kombiniraju duh inovacije, najvišu kvalitetu i najmoderniju tehnologiju. AL-KO, to su kosilice "made in Austrija" i to od 1966. godine. 

Modeli

Robolinho® 500 E, 500 W i 500 I
Robolinho® 500 kosi travnjake do 500 m² potpuno automatski i sigurno. Njegova mala težina i velika upravljivost, čak i u uskim prolazima od 60 cm, osiguravaju visoku učinkovitost košnje. Zahvaljujući profiliranim pogonskim kotačima svladava nagibe čak i do 45%. Robolinho® 500 W može se udobno upravljati pametnim telefonom zahvaljujući WLAN vezi i inTOUCH aplikaciji. 

Robolinho® 700 E, 700 W i 700 I

Robolinho® 700 napravljen je za travnjake do 700 m². Zahvaljujući velikom razmaku od tla, lako može upravljati višom i gustom travom. Kosište s dvostrukim nožem širine rezanja od 22 cm osigurava čisti rezultat košnje. Zahvaljujući ugrađenom senzoru za kišu, imate mogućnost pauziranja robotske kosilice Robolinho® kada pada kiša. 

Robolinho® 1100 i 1100 I
Sa svojim raznolikim izmjenjivim kućištem, Robolinho® 1100 ne samo da unosi boju u vaš vrt, već i pouzdano brine o travnjacima do 700 m². Tehnologija dvostrukih noževa uvijek osigurava prirodnu gnojidbu travnjaka, jer se kosina trave usitni izravno u kućištu kosilice i vrati natrag na travnjak. Hardver za povezivanje s aplikacijom inTOUCH dostupan je na uređaju Robolinho® 1100 I. Moguće je povezivanje i s drugim sustavima Smart Garten i Smart Home, kao što je innogy. 

Robolinho® 1150 W
Nova robotska kosilica Robolinho® 1150 W postiže impresivne performanse na površini do 1000 m² i kosi najviše 100 minuta odjednom prije nego što samostalno ode u baznu stanicu na punjenje. Sigurnosni senzori štite ju od ozljeda i krađe. Zahvaljujući WLAN modulu možete njome lako upravljati dok ste na putu pomoću pametnog telefona i aplikacije inTOUCH. 

Robolinho® 1200 E i 1200 W
Robolinho® 1200 idealan je za održavanje travnjaka do 1.200 m² i složenih vrtova, ima širinu rezanja od 23 cm i praktičan senzor za kišu, tako da možete po želji obustaviti program košnje kad pada kiša. Šest individualno podesivih početnih točaka čine je savršenom robotskom kosilicom za složene vrtove. U usporedbi s Robolinho®, kosi više od dvostruko duže za 140 minuta. Robolinho® 1200 W se naravno može kontrolirati i putem aplikacije dok ste na putu. 


Robolinho® 2000 W
Robolinho® 2000 najjači je član programa Robolinho i savladava velike travnjake do 2.000 m². Devet ulaznih točaka može se postaviti pojedinačno tako da lako možete doći čak i do udaljenih vrtnih površina, pa čak i do uskih prolaza širine 60 cm. Zahvaljujući snažnoj bateriji, kosi do 240 minuta odjednom. Naravno, Robolinho® 2000 W je kompatibilan sa Smart Home aplikacijom i njime se lako upravlja putem pametnog telefona ili tableta. 

Robolinho® 3100 i 3100 I
Robolinho® 3100 kosi travnjake do 1.200 m² potpuno automatski i sigurno. Uz tehnologiju dvostrukih noževa, standardna oprema uređaja također uključuje senzor za kišu i mogućnost slobodnog odabira devet različitih ulaznih točaka. Čak su i teško dostupna područja u vrtu pouzdano pokošena. Robotskom kosilicom također se može upravljati s drugom baznom stanicom na zasebnom travnjaku. Robolinho® 3100 I već ima hardver za povezivanje s aplikacijom inTOUCH. Moguće je povezivanje i s drugim sustavima Smart Garten i Smart Home, kao što je innogy. 


Robolinho® 4100  4100 I
Najveći uređaj programa Robolinho® impresionira površinom do 2.000 m² i posebno učinkovitim i ekološkim načinom rada. Snažan pogon, dobro prianjanje kotača i veliki razmak od tla također osiguravaju potpuno automatski svakodnevni rad. Njime se udobno upravlja putem preglednog LCD zaslona, a visina rezanja podešava se elektronički pritiskom na gumb. Hardver za povezivanje s aplikacijom inTOUCH dostupan je na uređaju Robolinho® 4100 I. Moguća je i veza s ostalim sustavima Smart Garden i Smart Home, kao što je innogy. 

Smart Gardening

Najvažnije značajke: 

Uporaba
I Ručno pokretanje i zaustavljanje
I Ručno pretraživanje stanice tj. vraćanje u baznu stanicu
I Glasovno upravljanje npr. putem Amazon Alexa
I Povezivanje s drugim pametnim vrtnim uređajima i web uslugama putem IFTTT-a
I Robolinho® dijeliti kada ste dulje vrijeme odsutni

I Slanje servisnih izvještaja izravno prodavaču

Konfiguracija
I Vodič za instalaciju s detaljnim uputama 

I Postavljanje programa i vremena košnje
I Dodjela ulaznih točaka
I Aktiviranje i deaktiviranje senzora za kišu
I
Dodjeljivanje individualnih nadimaka za Robolinho® 
I Redovito ažuriranje softvera Robolinho® 

Upit o statusu
I Prikaz trenutne aktivnosti (npr. u radu ili na punjaču)
I Prijavljivanje grešaka putem e-pošte, SMS-a ili push poruke ako postoji problem s uređajem
I Prikaz trenutnog napona akumulatora
I Informacije o sljedećem zadatku ili preostalom vremenu postavljanja 

AL-KO inTOUCH Smart Garden aplikacija
Aplikacija AL-KO inTOUCH Smart Garden ne samo da vam daje novu dimenziju košnje i održavanja vrta, već povezuje Robolinho® s vašom Smart Home aplikacijom i ostalim pametnim vrtnim alatima. Pomoću aplikacije i AL-KO Smart Cloud možete na primjer lako optimizirati i smisleno automatizirati procese, kompatibilnim uređajima kao što je Robolinho® W s bilo kojeg mjesta upravljati i primati korisne informacije o svojim uređajima u vrtu. To ne samo da štedi trud i resurse, već i vaše dragocjeno vrijeme. 

Preuzmite AL-KO inTOUCH Smart Garden aplikaciju:

I Otvorite Google Play-Store ili Apple App-Store.
I
Tražite AL-KO, inTOUCH, Robolinho ili AL-KO inTOUCH.
I Preuzmite aplikaciju i instalirajte ju na vaš pametni telefon. 
I Prijavite se sa svojim podacima za prijavu iz AL-KO trgovine. 

U aplikaciji AL-KO inTOUCH Smart Garden možete iskusiti digitalni svijet vrtne tehnologije.

Sadržaj aplikacije AL-KO inTOUCH Smart Garden:
I Povežite i upravljajte svojom robotskom kosilicom Robolinho 
I Dodajte druge uređaje tvrtke AL-KO
I
Pogledajte česta pitanja o uređajima (FAQ)
I Brzo pronađite prikladnu dodatnu opremu i rezervne dijelove
I Udvostručite jamstveno razdoblje sa samo nekoliko klikova
I Otkrijte savjete za njegu i primjenu, specifične za uređaj
I
Preuzmite savjete i trikove u našem svijetu vrtova
I Saznajte novosti o AL-KO Gardentech

Die AL-KO inTOUCH App ist erhältlich im Google Play-Store und Apple App-Store.

I-modeli se također mogu integrirati u vaš Innogy SmartHome i Lemonbeat-Dongle. 

Instalacija

Robotske kosilice Robolinho® spremne su za upotrebu u samo nekoliko koraka:

I Postavite i pričvrstite baznu stanicu
I Položite graničnu žicu oko područja košnje
I Programirajte vrijeme košnje
I Gotovo
Prilikom ugradnje robotske kosilice Robolinho® morate obratiti pozornost na sljedeće:

I Minimalna udaljenost granične žice najmanje 15 cm od zidova omogućuje košnju blizu rubova
I Položite graničnu žicu jednom oko područja košnje
I Instalirajte baznu stanicu na zaštićeno mjesto 
I Robotska kosilica Robolinho® može voziti prolazima od 60 cm 
I Robotska kosilica Robolinho® svladava nagibe do 45%
I Prepreke poput gredica ili bazena označavaju se graničnom žicom

Instalacija robotske kosilice još je jednostavnija ako to učini vaš Robolinho®-specijalizirani trgovac na licu mjesta. Ako želite, rado će vam pomoći i savjetovati vas. 

Usluga instalacije

Naš servis nudi vam uslugu postavljanja vaše AL-KO robotske kosilice po povoljnoj paušalnoj cijeni. 

Prednosti za vas:

I Robotske kosilice & instalacija iz jedne ruke
I Instalacija & puštanje u rad po niskim fiksnim cijenama

Naknada za instalaciju uključuje sljedeće usluge: 

I Prethodno planiranje / Savjeti o instalaciji
I Jednokratni dolazak i odlazak servisera na mjesto ugradnje 
I
Postavljanje granične žice iznad zemlje (dostupno kao dodatna oprema, ako je potrebno)
I Osnovno podešavanje robotske kosilice
I
Kratki uvod u funkcije robotske kosilice 

Odmah naručite uslugu postavljanja robotske kosilice po fiksnoj cijeni. 

Još videa

Izuzetno tiha i učinkovita košnja

Loše vrijeme, popodnevni odmor ili nedjelje i državni praznici više nisu problem za njegu travnjaka u vašem vrtu. S jedne strane, zahvaljujući snažnom motoru s 3400 o/m, naše robotske kosilice mogu se lako nositi sa svim zahtjevima.  Visoko profilirani kotači omogućuju košnju travnjaka čak i na padinama s nagibom od 45%. S druge strane, izuzetno su tihi i ni u jednom trenutku ne ometaju vaše susjede ili vas same.

Vrijeme košnje možete programirati na preglednoj upravljačkoj ploči. Naši roboti rade nasumično. Integrirani logički sklop jamči da će svaki dio vašeg travnjaka biti pravilno pokošen. Sedmostruko podesiva visina rezanja također osigurava savršene rezultate. Područje za košnju ograničavate posebnom žicom koju možete položiti iznad ili najviše 10 cm ispod zemlje. Koristite klinove za zemlju iz našeg asortimana. 


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.