Robotska kosilica AL-KO Robolinho® 500 E

Broj. art.:: 119950 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 500 m². Buka pri košnji maks. 60 dB(A).
  • Sigurnosni senzori štite od oštećenja i krađe.
  • Jednostavna instalacija i korištenje.
  • Efikasna tehnologija s dva noža. Savladava nagibe do 45% zahvaljujući profiliranim pogonskim kotačima s visokim prianjanjem.
  • Velika okretnost i mala težina. Uspješno prolazi kroz uske prolaze od 60 cm širine.
  • Kabel za omeđivanje (100 m) i klinovi (90 kom) su sadržani u paketu.

Mala, kompaktna i okretna. Robolinho® 500 E njeguje Vaš travnjak potpuno automatski. Uživajte u svom slobodnom vremenu dok robotska kosilica efikasno kosi Vaš travnjak.


Čudesna košnja – robotska kosilica Robolinho® 500 E

Robolinho® 500 E su razvili naši inženjeri u Njemačkoj a izradili su ga naši stručnjaci u Austriji – na taj način osiguravamo našim kupcima vrhunsku kvalitetu. Dugovječne komponente i sofisticirana tehnika čine Robolinho® pouzdanim pratiteljem i pomoćnikom u svakodnevnoj njezi travnjaka. Robotska se kosilica lako instalira, a bazna stanica i sustav za pametni vrt brzo se postavljaju. Naš sofisticirani softver i intuitivno rukovanje Vam olakšavaju njegu travnjaka i to gdje i kada Vi to želite.


Tehnički detalji za Robolinho® 500 E robotsku kosilicu

Inteligentna njega vrta i pametni vrt uz Robolinho® 500 E postaju stvarnost. Tihi rad bez emisija odlikuje našu kosilicu koja dobiva energiju od dugovječnog litij-ionskog akumulatora od 2,5 Ah / 20 V. Moguće je, da robotska kosilica radi bez problema i za vrijeme blagdana i po noći. Posebno razvijena tehnologija u kombinaciji sa širinom rezanja od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka na površinama do 500 m². Prepreke poput drveća ili usponi od 45% će savladati bez problema.


Visina košnje se može bezstupanjski podešavati između 25 mm i 55 mm, pa dužinu trave možete prilagoditi osobnim željama. Kod našeg jedinstvenog sustava noževa za malčiranje sa zasebnim nožem za čišćenje, trava se usitnjava još u kućištu za košnju i kao biološko gnojivo se vraća na travnjak. Stoga kod kosilice Robolinho® 500 E ne morate zbrinjavati pokošenu travu. Pouzdana sigurnosna tehnologija pruža maksimalnu sigurnost ljudima i životinjama.


Gdje mogu kupiti Robolinho® 500 E i alternative

Robotsku kosilicu Robolinho® 500 E možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO prodavača. Naši specijalizirani prodavači mogu izvršiti kompletnu instalaciju. Robolinho® 500 E je ekološka podrška za njegu Vaše travnate površine. Želite li, da je Vaša robotska kosilica umrežena na Smart Garden aplikaciju? U tom slučaju Vam preporučujemo robotsku kosilicu solo® by AL-KO Robolinho® 500 W.


Naše prednosti za Vas

AL-KO usluga instalacije za robotske kosilice: Vlasnicima Robolinho® robotskih kosilica nudimo sveobuhvatan paket. Po povoljnoj paušalnoj cijeni jedan od vrtnih stručnjaka tvrtke AL-KO će instalirati robotsku kosilicu u Vašem vrtu. Kao kupac nećete imati nikakvih dodatnih radnji i odmah nakon kupnje robotske kosilice moći ćete uživati u novo stečenom slobodnom vremenu. > dalje

Vaše prednosti

Proizvedeno u ...

Proizvedeno u ...

U potrazi za optimumom u nastojanju da stvorimo komadić budućnosti. AL-KO ili vrtni uređaji konstruirani su u Njemačkoj. Više od 40 godina mi dizajniramo i razvijamo vrtne uređaje koji u sebi objedinjuju inovativni duh, vrhunsku kvalitetu i najsuvremeniju tehniku. AL-KO ili kosilice proizvedene u Austriji i to od 1966.

Kako biste iz svoje robotske kosilice uvijek izvukli optimum, preporučamo vam da uvijek koristite aktualnu verziju firmvera. Firmver svoje kosilice Robolinho® 500/700 možete ažurirati ovako: www.al-ko.com/shop/de/robolinho-update.

Pritiskom na tipku Home ili uz pomoć aplikacije inTOUCH košnja se u svakom trenutku može prekinuti. U tom se slučaju robotska kosilica automatski vraća u svoju baznu stanicu.

Kabel za omeđivanje pritom se samo jednom polaže oko područja košnje te pouzdano osigurava granice radnog područja.

Zahvaljujući preglednom upravljačkom polju kosilicu Robolinho® možete programirati kao od šale. Samo unesite željeno vrijeme rada robotske kosilice i gotovo.

Serijski dobra trakcija: gumirani kotači osiguravaju jaku trakciju, dobro prianjanje za tlo i uspinjanje do 45%.

Visina košnje može se podesiti jednim potezom - jednostavno i brzo.

Upravljačka ploča srce je kosilice Robolinho® i centrala za svakodnevni automatski rad. Tako ona primjerice prepoznaje prepreke, samostalno im izmiče i uvijek se pravovremeno vraća u baznu stanicu na punjenje.

Sustav s dva noža za malčiranje smanjuje onečišćenje kućišta, brine se za savršeno rezanje i poštedjet će vas zbrinjavanja pokošene trave.

Pregledan zaslon kojim se lako upravlja olakšava vam podešavanje i informira vas o važnim radnim stanjima.

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Easy
Radna širina, cm 20 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
GT_ECO_MODE 002
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
Kapacitet baterije (unut.) Ah 2.5
Povezivanje nema
Neto težina u kg 7.6 KG
Za površine do qm 500
VrijemePunjenjaBat(unut.) 50 MIN
Visina u cm bez pakiranja 29 CM
Maksimalna razmjernost u % 45 %
Širina u cm bez pakiranja 40 CM
Broj ulazne točke 3
Senzor za kišu NE
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Broj noževa 4 ST
Vrijeme rada bat. (unut) min 55 MIN
Napon baterije (unutarnji) V 20 V
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 59
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Duljina u cm bez pakiranja 60 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.