Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2

Broj. art.:: 127445
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Puno prostora za noge i duboki, udobni ulaz
  • Učinkovita košnja velikih travnatih površina
  • Udobno, podesivo sjedalo
  • Široki kotači za optimalnu trakciju

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše solo® by AL-KO traktorske kosilice. Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort idealan je partner za gospodarske površine.


Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Multitalent iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 110 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort pokreće jaki AL-KO Pro motor od 13,0 kW: robustan – snažan – s 2 cilindra. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Ovaj se traktor s bočnim izbacivanjem zahvaljujući sofisticiranom sustavu za brzu zamjenu može pretvoriti u zimski uređaj. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Malčiranje se provodi pomoću poklopca za malčiranje koji se može praktično pospremiti na dijelu za košnju. Još jednu prednost u pogledu udobnosti nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledi upravljački elementi. Nožnim hidrostatom i elektromagnetskom spojkom noža za udobno uključivanje i isključivanje mehanizma za košnju vrlo se lako rukuje.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort i alternative

Zahvaljujući premium usluzi dostave specijaliziranih prodavača AL-KO traktorska kosilica solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 bit će vam dostavljena kući montirana, pa ćete moći početi s košnjom.Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktor s bočnim izbacivanjem i radnom širinom od 93 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T13-93.7 HDS-A Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Side discharge

Side discharge

Throw the grass out to the side with optimal clippings placement. This function gives you the opportunity to mow large areas particularly quickly.

Integrirana funkcija malčiranja

Integrirana funkcija malčiranja

Zatvaranjem bočnog pražnjenja, kosilica se može brzo i jednostavno pretvoriti u funkciju malčiranja. Trava ostaje kao jako usitnjeni otkos i djeluje kao gnojivo. Klin za malčiranje uključena je opseg isporuke i može se postaviti bez alata.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 110 CM
Model motora AL-KO Pro 700
Motor ccm 708
Snaga kW 13 KW
Motor o/min 2700
Pogon Nožni hidrostat T3
Neto težina u kg 234 KG
Električni start DA
broj cilindara 2
Povezivanje nema
Vrsta prikaza nema
Duljina u cm bez pakiranja 190 CM
Širina u cm bez pakiranja 117 CM
Bruto težina u kg 290 KG
Visina bez ambalaže u cm 114 CM
Električno pražnjenje koša NE
Za površine do qm 10000 QM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje DA
Volumen spremnika goriva, l 7 L
Bočno izbacivanje DA
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
snaga uređaja u kW 13
S blokadom diferencijala NE
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect Nije dostupan
Primer NE
Radna Svjtla Opcionalno
Dimenzija duljina kartona cm 196.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Automatski prigušivač dostupan NE
Radna širina, cm 110 CM
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO
GT_STOSSSTANGE optional
Upute za uporabu Preuzmi (19.45MB)
Preuzmi (21.42MB)
Preuzmi (4.21MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (376.77KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.