Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Broj. art.:: 127653
NoStockAndUnderStockNotAloowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Smart Display i getriba G700
  • Brza košnja zahvaljujući širokom kosištu od 125 cm
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Standardni branik i lijevana osovina
  • Nisko težište
  • 23" široke gume za najbolju trakciju
  • Poluprofesionalne pogonske komponente. Uklj. komplet za malčiranje

Inteligentni pametni kokpit AL-Ko benzinske traktorske kosilicea za travnjake T 23-125.2 HD V2 SD

Pametno i personalizirano. Uz pametni kokpit, korisnik nikada ne gubi preglednost: za učinkovitiji rad, veći užitak u vožnji i bolje rezultate košnje. AL-KO benzinska traktorska kosilica T 20-105.2 HD V2 SD razvijen je u Njemačkoj i proizvodi se u Austriji. Najviša kvaliteta i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji te inovativni pametni kokpit čine ovau traktorsku kosilicu vašim savršenim partnerom u vašem vrtu.

S pametnim kokpitom sve je odmah pregledno

S novim pametnim kokpitom, traktorska kosilica solo® by AL-KO ne samo da revolucionira košnju travnjaka, već ju čini mnogo učinkovitijom i olakšava rad. Kako radi? Pretvaranjem pametnog telefona u kokpit i umetanjem u stabilni držač pogodan za pametne telefone od 4 do 7 inča. Uspostavite bluetooth vezu s traktorom i pametni kokpit se može pokrenuti. Tijekom rada na površinama do 10.000 m², svi važni podaci kao što su brzina, mjerač goriva, učinkovitost košnje, preostalo i prethodno pokošeno vrijeme, ukupni radni sati, status napunjenosti baterije, prikaz nagiba itd. mogu se očitati izravno na kokpitu. Kako bi pametni telefon uvijek bio spreman za korištenje, solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD ima USB utikač za punjenje s integriranom zaštitom od prašine i kiše.

Motor Briggs & Stratton od 14,4 kW  pokreće traktorsku kosilicu AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD. Visina košnje 125 cm široke kosilice može se podesiti u sedam stupnjeva od 30 mm do 90 mm. Zimi se kosište može lako skinuti radi održavanja ili koristiti traktor kao vozilo za čišćenje snijega. Okvir C-profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa standardnim branikom i stabilnom lijevanom osovinom prednjeg kotača osigurava dug radni vijek traktorske kosilice. Opcionalno, možete naknadno ugraditi elektroničko pražnjenje za 310 litarski sakupljač trave.

Košnja travnjaka na velikim travnjacima traktorom solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD također je užitak zahvaljujući stražnjim kotačima od 23 inča i premium mjenjaču G700 koji omogućavaju brzine do 11 km/h a za neosjetljivu vožnju preko neravnina. Ugrađeni tempomat također povećava udobnost i učinkovitost. Jedna do druge pedale za naprijed i natrag omogućuju intuitivnu vožnju. Kosilicu je lako napuniti gorivom zahvaljujući mlaznici spremnika s vanjske strane. Duboki gazni sloj i veliki prostor za noge olakšavaju sjedenje i rad s našim traktorom. Udobno sjedalo može se individualno podešavati. Naš savjet: uz široku paletu dodatne opreme, traktorska kosilica solo® by AL-KO prava je sveznalica i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Kupite solo® by AL-KO benzinsku traktorsku koislicu T 20-105.2 HD V2 SD i alternative

Kupite traktor T 20-105.2 HD V2 SD sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako preferirate model s većom širinom košnje i većim motorom, preporučujemo traktor T 23-125.2 HD V2 SD (br. artikla 127653).

Iskoristite našu premium uslugu dostave kada kupite ovaj traktor putem našeg webshopa.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

 

Vaše prednosti

Innovative smart Cockpit

Innovative smart Cockpit

Everything in focus with the new innovative smart Cockpit. Find out more about this comfortable solution at: https://alko-garden.de/smarte-rasentraktoren/

Premium G700 transmisija

Premium G700 transmisija

With its robust die-cast aluminium housing and improved internal components, the G700 transmission offers the strongest performance in all situations - and over a long period of time.

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Podesivo XXL sjedalo

Podesivo XXL sjedalo

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Sportski upravljač

Sportski upravljač

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Akustični prikaz punjenja

Akustični prikaz punjenja

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Široke gume za zaštitu trave

Široke gume za zaštitu trave

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

LED Headlights

LED Headlights

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Vanjski nastavak spremnika

Vanjski nastavak spremnika

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Snaga kW 14.4 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina u cm 125 CM
Radna širina, cm 125 CM
Model motora B&S Intek 8240
Motor ccm 724
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora 2
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija PREMIUM pro
Brzina unatrag maks. km/h 5 KMH
Za površine do qm 10000
Košara s prikazom punjenja DA
Povezivanje 004
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Vrsta reznog mehanizma standardno
Vibracije ahw, m/s^2 4
Brzina naprijed maks.km/h 11 KMH
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 94
Duljina u cm bez pakiranja 256 CM
Bočno izbacivanje NE
K vrijednost (m/s^2) 2
Električno pražnjenje koša NE
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 104
s prihvatnom košarom DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
Skupljanje DA
Malčiranje DA
Pogon Nožni hidrostat G700
Visina u cm bez pakiranja 120 CM
Vrsta prikaza smart
snaga uređaja u kW 14.4
Neto težina u kg 309 KG
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Tempomat je uključen DA
materijal prihvatne košare Platno
Prihvatna košara, l 310 L
Broj noževa 2 ST
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Širina u cm bez pakiranja 130 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.