Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD

Broj. art.:: 127653 Male količine
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Smart Display i getriba G700
  • Brza košnja zahvaljujući širokom kosištu od 125 cm
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Standardni branik i lijevana osovina
  • Nisko težište
  • 23" široke gume za najbolju trakciju
  • Poluprofesionalne pogonske komponente. Uklj. komplet za malčiranje

Inteligentni pametni kokpit AL-Ko benzinske traktorske kosilicea za travnjake T 23-125.2 HD V2 SD

Pametno i personalizirano. Uz pametni kokpit, korisnik nikada ne gubi preglednost: za učinkovitiji rad, veći užitak u vožnji i bolje rezultate košnje. AL-KO benzinska traktorska kosilica T 20-105.2 HD V2 SD razvijen je u Njemačkoj i proizvodi se u Austriji. Najviša kvaliteta i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji te inovativni pametni kokpit čine ovau traktorsku kosilicu vašim savršenim partnerom u vašem vrtu.

S pametnim kokpitom sve je odmah pregledno

S novim pametnim kokpitom, traktorska kosilica solo® by AL-KO ne samo da revolucionira košnju travnjaka, već ju čini mnogo učinkovitijom i olakšava rad. Kako radi? Pretvaranjem pametnog telefona u kokpit i umetanjem u stabilni držač pogodan za pametne telefone od 4 do 7 inča. Uspostavite bluetooth vezu s traktorom i pametni kokpit se može pokrenuti. Tijekom rada na površinama do 10.000 m², svi važni podaci kao što su brzina, mjerač goriva, učinkovitost košnje, preostalo i prethodno pokošeno vrijeme, ukupni radni sati, status napunjenosti baterije, prikaz nagiba itd. mogu se očitati izravno na kokpitu. Kako bi pametni telefon uvijek bio spreman za korištenje, solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD ima USB utikač za punjenje s integriranom zaštitom od prašine i kiše.

Motor Briggs & Stratton od 14,4 kW  pokreće traktorsku kosilicu AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD. Visina košnje 125 cm široke kosilice može se podesiti u sedam stupnjeva od 30 mm do 90 mm. Zimi se kosište može lako skinuti radi održavanja ili koristiti traktor kao vozilo za čišćenje snijega. Okvir C-profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa standardnim branikom i stabilnom lijevanom osovinom prednjeg kotača osigurava dug radni vijek traktorske kosilice. Opcionalno, možete naknadno ugraditi elektroničko pražnjenje za 310 litarski sakupljač trave.

Košnja travnjaka na velikim travnjacima traktorom solo® by AL-KO T 23-125.2 HD V2 SD također je užitak zahvaljujući stražnjim kotačima od 23 inča i premium mjenjaču G700 koji omogućavaju brzine do 11 km/h a za neosjetljivu vožnju preko neravnina. Ugrađeni tempomat također povećava udobnost i učinkovitost. Jedna do druge pedale za naprijed i natrag omogućuju intuitivnu vožnju. Kosilicu je lako napuniti gorivom zahvaljujući mlaznici spremnika s vanjske strane. Duboki gazni sloj i veliki prostor za noge olakšavaju sjedenje i rad s našim traktorom. Udobno sjedalo može se individualno podešavati. Naš savjet: uz široku paletu dodatne opreme, traktorska kosilica solo® by AL-KO prava je sveznalica i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Kupite solo® by AL-KO benzinsku traktorsku koislicu T 20-105.2 HD V2 SD i alternative

Kupite traktor T 20-105.2 HD V2 SD sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako preferirate model s većom širinom košnje i većim motorom, preporučujemo traktor T 23-125.2 HD V2 SD (br. artikla 127653).

Iskoristite našu premium uslugu dostave kada kupite ovaj traktor putem našeg webshopa.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

 

Vaše prednosti

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

With its robust die-cast aluminium housing and improved internal components, the G700 transmission offers the strongest performance in all situations - and over a long period of time.

Everything in focus with the new innovative smart Cockpit. Find out more about this comfortable solution at: https://alko-garden.de/smarte-rasentraktoren/

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 125 CM
Radna širina, cm 125 CM
Model motora B&S Intek 8240
Snaga kW 14.4 KW
Motor ccm 724
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora 2
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Vibracije ahw, m/s^2 4
Električno pražnjenje koša NE
Bočno izbacivanje NE
K vrijednost (m/s^2) 2
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Broj noževa 2 ST
Pogon Nožni hidrostat G700
Skupljanje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 104
Brzina unatrag maks. km/h 5 KMH
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 94
snaga uređaja u kW 14.4
Prihvatna košara, l 310 L
Širina u cm bez pakiranja 130 CM
Vrsta spojke noža elektromagnetski
s prihvatnom košarom DA
Duljina u cm bez pakiranja 256 CM
Vrsta reznog mehanizma standardno
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Brzina naprijed maks.km/h 11 KMH
Za površine do qm 10000
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
materijal prihvatne košare Platno
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Visina u cm bez pakiranja 120 CM
Vrsta prikaza smart
Neto težina u kg 309 KG
Košara s prikazom punjenja DA
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Tempomat je uključen DA
Malčiranje DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.