solo® by AL-KO T24-125.2 HD V2 SD PREMIUM pro

Broj. art.:: 127653
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Smart Display i getriba G700
  • Brza košnja zahvaljujući širokom kosištu od 125 cm
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Standardni branik i lijevana osovina
  • Nisko težište
  • 23" široke gume za najbolju trakciju
  • Poluprofesionalne pogonske komponente. Uklj. komplet za malčiranje

Inteligentni pametni kokpit AL-Ko benzinske traktorske kosilicea za travnjake T 24-125.2 HD V2 SD

Pametno i personalizirano. Uz pametni kokpit, korisnik nikada ne gubi preglednost: za učinkovitiji rad, veći užitak u vožnji i bolje rezultate košnje. AL-KO benzinska traktorska kosilica T 24-125.2 HD V2 SD razvijen je u Njemačkoj i proizvodi se u Austriji. Najviša kvaliteta i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji te inovativni pametni kokpit čine ovau traktorsku kosilicu vašim savršenim partnerom u vašem vrtu.

S pametnim kokpitom sve je odmah pregledno

S novim pametnim kokpitom, traktorska kosilica solo® by AL-KO ne samo da revolucionira košnju travnjaka, već ju čini mnogo učinkovitijom i olakšava rad. Kako radi? Pretvaranjem pametnog telefona u kokpit i umetanjem u stabilni držač pogodan za pametne telefone od 4 do 7 inča. Uspostavite bluetooth vezu s traktorom i pametni kokpit se može pokrenuti. Tijekom rada na površinama do 10.000 m², svi važni podaci kao što su brzina, mjerač goriva, učinkovitost košnje, preostalo i prethodno pokošeno vrijeme, ukupni radni sati, status napunjenosti baterije, prikaz nagiba itd. mogu se očitati izravno na kokpitu. Kako bi pametni telefon uvijek bio spreman za korištenje, solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD ima USB utikač za punjenje s integriranom zaštitom od prašine i kiše.

Motor Briggs & Stratton od 14,4 kW  pokreće traktorsku kosilicu AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD. Visina košnje 125 cm široke kosilice može se podesiti u sedam stupnjeva od 30 mm do 90 mm. Zimi se kosište može lako skinuti radi održavanja ili koristiti traktor kao vozilo za čišćenje snijega. Okvir C-profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa standardnim branikom i stabilnom lijevanom osovinom prednjeg kotača osigurava dug radni vijek traktorske kosilice. Opcionalno, možete naknadno ugraditi elektroničko pražnjenje za 310 litarski sakupljač trave.

Košnja travnjaka na velikim travnjacima traktorom solo® by AL-KO T 24-125.2 HD V2 SD također je užitak zahvaljujući stražnjim kotačima od 23 inča i premium mjenjaču G700 koji omogućavaju brzine do 11 km/h a za neosjetljivu vožnju preko neravnina. Ugrađeni tempomat također povećava udobnost i učinkovitost. Jedna do druge pedale za naprijed i natrag omogućuju intuitivnu vožnju. Kosilicu je lako napuniti gorivom zahvaljujući mlaznici spremnika s vanjske strane. Duboki gazni sloj i veliki prostor za noge olakšavaju sjedenje i rad s našim traktorom. Udobno sjedalo može se individualno podešavati. Naš savjet: uz široku paletu dodatne opreme, traktorska kosilica solo® by AL-KO prava je sveznalica i može obaviti svoj posao za vas zimi i ljeti.

Kupite solo® by AL-KO benzinsku traktorsku kosilicu T 24-125.2 HD V2 SD i alternative

Kupite traktor T 24-125.2 HD V2 SD sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako preferirate model s većom širinom košnje i većim motorom, preporučujemo traktor T 22-110.0 HDH-A V2 (br. artikla 127575).

Iskoristite našu premium uslugu dostave kada kupite ovaj traktor putem našeg webshopa.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > čitaj dalje

 

Vaše prednosti

Inovativni pametni kokpit

Inovativni pametni kokpit

Sve na vidiku s novim, inovativnim pametnim kokpitom. Saznajte više o praktičnom rješenju na: https://alko-garden.hr/pametni-traktori/

Premium G700 pogon

Premium G700 pogon

Sa svojim robusnim kućištem od tlačno lijevanog aluminija i poboljšanim unutarnjim komponentama, mjenjač G700 nudi najbolje vozne performanse u svim situacijama - i dugoročno. .

Maksimalna učinkovitost

Maksimalna učinkovitost

Maksimalnu učinkovitost postižete zahvaljujući velikoj brzini vožnje i košnje, širokom kosištu, tehnologiji MaxAirflow za optimalan transport trave u koš za travu velikog volumena od 310 litara.

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Podesivo XXL sjedalo

Podesivo XXL sjedalo

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Sportski upravljač

Sportski upravljač

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Akustični prikaz punjenja

Akustični prikaz punjenja

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Široke gume za zaštitu trave

Široke gume za zaštitu trave

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

LED prednja svjetla

LED prednja svjetla

Sjajna LED prednja svjetla nude najbolje radno svjetlo čak iu mraku. Osobito su od pomoći kada koristite traktor za zimsku službu.

Vanjski nastavak spremnika

Vanjski nastavak spremnika

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 125 CM
Vrsta pogona Benzin
Model motora B&S Intek 8240
Motor ccm 724
Snaga kW 14.4 KW
Motor o/min 2900
Pogon Nožni hidrostat G700
Neto težina u kg 309 KG
Električni start DA
broj cilindara 2
Povezivanje Bluetooth
Prihvatna košara, l 310 L
Duljina u cm bez pakiranja 256 CM
Vrsta prikaza smart
Bruto težina u kg 376 KG
Širina u cm bez pakiranja 130 CM
Električno pražnjenje koša NE
Visina bez ambalaže u cm 120 CM
Materijal koša Platno
Za površine do qm 10000 QM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Volumen spremnika goriva, l 8 L
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Brzina naprijed maks.km/h 11 KMH
Brzina unatrag maks. km/h 5 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
S blokadom diferencijala NE
snaga uređaja u kW 14.4
Košara s prikazom punjenja DA
Komplet za naknadnu ugradnju na smart-connect Nije dostupan
Tempomat je uključen DA
Primer NE
Radna Svjtla LED
Dimenzija duljina kartona cm 220 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Automatski prigušivač dostupan NE
Radna širina, cm 125 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
GT_STOSSSTANGE yes
Upute za uporabu Preuzmi (5.69MB)
Preuzmi (13.95MB)
Preuzmi (1.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (658.61KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.