Benzinska kosilica AL-KO Premium 470 SP-B

Broj. art.:: 119966 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrhunsko skupljanje zahvaljujući posebno visokom kućištu
  • Udobno centralno podešavanje visine u 7 položaja
  • XL kotači s kugličnim ležajevima za lako napredovanje
  • Pogon kotača s 1 brzinom štedi vam snagu
  • Integrirana prednja ručka za nošenje za lagani transport
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lagano guranje i dobru trakciju

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Premium 470 SP-B

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 470 SP-B tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Premium" košnja travnjaka pretvara se u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Premium 470 SP-B će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Briggs&Stratton motoru od 2,4 kW i pogonu kotača s 1 brzinomu kombinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski rukohvat i udobna mekana drška košnju trave pretvaraju u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (Upstanding Function) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 470 SP-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 470 SP-B učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s promjenjivom regulacijom brzine? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 470 VS-B.

Tehnički podatci

Promjer kotača straga, mm 280
Varijanta kućišta kosilice Highline
K vrijednost (m/s^2) 2
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Malčiranje DA
Promjer kotača prednji, mm 200
snaga uređaja u kW 2.4
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Broj noževa 1
Skupljanje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vrsta pogona Benzin
Za površine do qm 1400
Košara s prikazom punjenja DA
Vibracije ahw, m/s^2 6
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 85
Max Airflow Technology Ja
s prihvatnom košarom DA
Kućište, materijal čelik
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
materijal prihvatne košare Plastika
Funkcija 4u1
Bočno izbacivanje DA
Prihvatna košara, l 70
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Radna širina, cm 46
Model motora B&S Series 650EXi
Visina reza min/maks. mm 30 - 80
Snaga kW 2.4
Motor ccm 163
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.