Traktorska kosilica solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2

Broj. art.:: 127443 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Puno prostora za noge i duboki, udobni ulaz
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža s kugličnim ležajevima
  • Udobno, podesivo sjedalo
  • Široki kotači za optimalno napredovanje pri košnji
  • Farovi sa svijetlim LED žaruljama

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše solo by AL-KO traktorske kosilice. Traktorska kosilica T16-93.7 HD V2 Comfort idealan je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica T16-93.7 HD V2 Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T16-93.7 HD V2 Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga te dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T16-93.7 HD V2 Comfort

Naš okretni snagator iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 93 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T16-93.7 HD V2 Comfort pokreće 2-cilindrični Briggs&Stratton motor od 9,6 kW. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima s kugličnim ležajevima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T16-93.7 HD V2 Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za optimalnu trakciju i napredovanje. Izravno iz podesivog vozačkog sjedala s pomoću teleskopske ručice može se isprazniti prihvatna košara od 220 l. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T16-93.7 HD V2 Comfort i alternative

Traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 16-93.7 HD V2 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica T16-93.7 HD V2 Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu radne širine od 103 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Bočno izbacivanje NE
Košara s prikazom punjenja DA
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Reflektor LED
Malčiranje Opcionalno
Marka solo by AL-KO
Primer NE
Električni start DA
Model motora B&S Intek 7160
Vrsta reznog mehanizma standardno
Vrsta prikaza nema
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Proizvodna linija COMFORT pro
Vrsta motora 4-taktni
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Pogon Nožni hidrostat T3
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Skupljanje DA
Električno pražnjenje koša NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Automatski prigušivač dostupan NE
s prihvatnom košarom DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.