Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2

Broj. art.:: 127445 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Puno prostora za noge i duboki, udobni ulaz
  • Učinkovita košnja velikih travnatih površina
  • Udobno, podesivo sjedalo
  • Široki kotači za optimalnu trakciju

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše solo® by AL-KO traktorske kosilice. Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort idealan je partner za gospodarske površine.


Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort

Multitalent iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 110 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort pokreće jaki AL-KO Pro motor od 13,0 kW: robustan – snažan – s 2 cilindra. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Ovaj se traktor s bočnim izbacivanjem zahvaljujući sofisticiranom sustavu za brzu zamjenu može pretvoriti u zimski uređaj. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Malčiranje se provodi pomoću poklopca za malčiranje koji se može praktično pospremiti na dijelu za košnju. Još jednu prednost u pogledu udobnosti nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledi upravljački elementi. Nožnim hidrostatom i elektromagnetskom spojkom noža za udobno uključivanje i isključivanje mehanizma za košnju vrlo se lako rukuje.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T22-111.7 HDS-A V2 Comfort i alternative

Zahvaljujući premium usluzi dostave specijaliziranih prodavača AL-KO traktorska kosilica solo® by AL-KO T 22-111.7 HDS-A V2 bit će vam dostavljena kući montirana, pa ćete moći početi s košnjom.Traktorska kosilica T22-111.7 HDS-A V2 Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktor s bočnim izbacivanjem i radnom širinom od 93 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T13-93.7 HDS-A Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

117 CM
114 CM
190 CM
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
K vrijednost (m/s^2) 2
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Vrsta reznog mehanizma standardno
Bočno izbacivanje DA
Broj noževa 2 ST
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Neto težina u kg 234 KG
Skupljanje NE
Vrsta prikaza nema
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Reflektor Opcionalno
Za površine do qm 10000
Malčiranje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Vibracije ahw, m/s^2 4
snaga uređaja u kW 13
Vrsta spojke noža elektromagnetski
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Pogon Nožni hidrostat T3
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Električno pražnjenje koša NE
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro
Radna širina u cm 110 CM
Radna širina, cm 110 CM
Model motora 025
Snaga kW 13 KW
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 708
Motor o/min 2700
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.