Snježna freza Snow line 620 E III

Broj. art.:: 113067
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
Samohodna motorna bacačica snijega s električnim startom. Prednja svjetla integrirana su u upravljačku ploču, kao i grijanje u ručki, s velikim spremnikom za gorivo za veću radnu sposobnost (4 litre). Koristi SAE 5W-40 (moguće SAE 5W-30) motorno ulje.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Motor ccm 320
Snaga kW 6.2 KW
Motor o/min 2000
Neto težina u kg 96 KG
Električni start DA
Širina u cm bez pakiranja 66 CM
Duljina u cm bez pakiranja 134 CM
Visina bez ambalaže u cm 113 CM
Bruto težina u kg 102 KG
Volumen spremnika goriva, l 4 L
Primer DA
Ručke se mogu grijati DA
Dimenzija duljina kartona cm 64 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 102
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.