Robotska kosilica AL-KO Robolinho® 800 W

Broj. art.:: 119999 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jednostavno korištenje pomoću AL-KO inTouch aplikacije putem WLAN. Gateway i Dongle nisu više potrebni.
  • Potpuno automatski kosi površine i do 500 m². Buka pri košnji maks. 60 dB(A).
  • Sigurnosni senzori štite od oštećenja i krađe.
  • Jednostavna instalacija i korištenje.
  • Efikasna tehnologija s dva noža. Savladava nagibe do 45% zahvaljujući profiliranim pogonskim kotačima s visokim prianjanjem.
  • Velika okretnost i mala težina. Uspješno prolazi kroz uske prolaze od 60 cm širine.
  • Kabel za omeđivanje (100 m) i klinovi (90 kom) su sadržani u paketu.

Mala, kompaktna i okretna. Robolinho® 800 W njeguje Vaš travnjak potpuno automatski. Uživajte u svom slobodnom vremenu dok robotska kosilica efikasno kosi Vaš travnjak.

Povezivanje: Nova Robolinho® robotska kosilica njeguje Vaš vrt na pametan način i Smart Garden postaje realnost.Upravljanje je pomoću AL-KO inTouch aplikacije preko WiFi mreže ili putem Amazon Alexa moguće.

 

Čudesna košnja integrirana u pametni vrt - robotska kosilica Robolinho® 800 W

Robolinho® 800 W su razvili naši inženjeri u Njemačkoj a izradili su ga naši stručnjaci u Austriji – na taj način svojim kupcima osiguravamo samo najbolju kvalitetu. Dugovječne komponente i sofisticirana tehnika Robolinho® čine pouzdanim pratiteljem i pomoćnikom u svakodnevnoj njezi travnjaka u Vašem vrtu. Robotska se kosilica lako instalira, a bazna stanica i sustav za pametni vrt brzo se postavljaju. Naš sofisticirani softver i intuitivno rukovanje olakšavaju Vam njegu travnjaka i to gdje i kada Vi to želite.

 

Tehnički detalji za Robolinho® 800 W robotsku kosilicu

Inteligentna njega vrta i pametni vrt uz Robolinho® 800 W postaju stvarnost. Zahvaljujući već instaliranom hardveru u robotskoj kosilici je bez problema moguće povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH. Sve radi vrlo jednostavno putem WiFi tehnologije. Tihi rad bez emisija odlikuje našu kosilicu koja dobiva energiju od dugovječnog litij-ionskog akumulatora od 2,5 Ah / 20 V. Na taj način je moguće, da robotska kosilica radi bez problema i za vrijeme blagdana i po noći. Posebno razvijena tehnologija u kombinaciji sa širinom rezanja od 22 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka na površinama do 800 m². Prepreke poput drveća ili usponi od 45% će savladati bez problema.
Visina košnje se može bezstupanjski podešavati između 25 mm i 55 mm, pa dužinu trave možete prilagoditi osobnim željama. Kod našeg jedinstvenog sustava noževa za malčiranje sa zasebnim nožem za čišćenje, trava se usitnjava još u kućištu za košnju i kao biološko gnojivo vraća se na travnjak. Zato kod kosilice Robolinho® 800 W ne morate zbrinjavati pokošenu travu. Ugrađeni noževi osobito dugo ostaju oštri jer imaju dvije oštrice. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice pruža ljudima i životinjama maksimalnu sigurnost.

 

Gdje mogu kupiti Robolinho® 800 W i alternative

Robotsku kosilicu Robolinho® 800 W možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO prodavača. Naši specijalizirani prodavači mogu izvršiti kompletnu instalaciju. Robolinho® 800 W je ekološka podrška za njegu Vaše travnate površine. Imate travnatu površinu do 1.000 qm? U tom slučaju Vam preporučujemo solo® by AL-KO Robolinho® 1150 W.

 

Naše prednosti za Vas

Smart Garden povezivanje: uz nove modele kosilica Robolinho® koje se mogu povezivati s aplikacijama, vrt se njeguje inteligentno a pametni vrt postaje stvarnost. Upravljanje je moguće aplikacijom AL-KO inTouch preko WLANa i putem Amazon Alexa.

AL-KO premium usluga dostave: Našu obitelj Robolinho® kosilica isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do Vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > dalje

AL-KO Smart Garden: uz AL-KO inTOUCH (Google Play-Store / Apple App-Store) i WLAN se robotskom kosilicom može upravljati pomoću pametnog telefona ili tableta. > dalje

Tehnički podatci

Marka 001
Radna širina, cm 22 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Proizvodna linija Premium
VrijemePunjenjaBat(unut.) 50 MIN
Broj ulazne točke 3
Visina u cm bez pakiranja 29 CM
Senzor za kišu NE
Vrsta pogona Baterija
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 004, Amazon Alexa, IFTTT
Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Broj noževa 4 ST
Maksimalna razmjernost u % 45 %
Kapacitet baterije (unut.) Ah 2.5
Vrijeme rada bat. (unut) min 55 MIN
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 58
Širina u cm bez pakiranja 44 CM
GT_ECO_MODE 001
Napon baterije (unutarnji) V 20 V
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH
Neto težina u kg 7.4 KG
Duljina u cm bez pakiranja 62.5 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.